Rovatunkban a hazai esküvőszakma legjobbjait kérdezzük a saját esküvőjükkel kapcsolatban. Ezúttal Márti és Dénes, a 2lenses alkotópárosa válaszolt 5+1 kérdésünkre. 

Fotó: Kaszás Tamás

1. Hogyan ismerkedtetek meg?

Az egyetem első félévében ismerkedtünk meg, ahol mind a ketten fotográfia szakos hallgatók voltunk. Eleinte a kettőnk közti korkülönbség miatt egy kicsit óvatosabban közeledtünk egymáshoz, sok csatát vívtunk szülőkkel és barátokkal is kezdetben, de hamar egyértelművé vált mindenki számára, hogy ez nem csak egy átmeneti fellángolás egyikünk részéről sem.

2. Ha 5 szóval kellene jellemeznetek, milyen volt az esküvőtök?

  •       meghitt
  •       családias
  •       fesztelen
  •       megható
  •       szerelemmel, szeretettel teli

3. Mi volt a legszebb élményetek az esküvőtökön?

Azon túl, hogy az egész napot egy felejthetetlen élményként raktároztuk el magunkban, az esküvőn minket körülvevő hatalmas, feltétel nélküli szeretet amit a családunktól és a barátainktól kaptunk, örökre felbecsülhetetlen emlékként kísér majd minket.

Fotó: Arató Vivi

4. Mitől féltetek / izgultatok a leginkább a nagy napon?

Igazán nem tudunk konkrét dolgot mondani, az esküvő reggelén annyira nyugodtan keltünk fel és kávéztunk közösen, olyan természetesen indult mindent. Persze Márti félt, hogy sokat fog sírni a sminkje rovására, de ott, azokban a pillanatokban ezek a dolgok a legkevésbé sem számítanak. 

5. Volt nyitótánc? Ha igen, akkor mire táncoltatok? 

Igen, volt nyitótáncunk, bár kissé hosszas folyamat és sok gyakorlás eredményeképpen született meg, ez viszont sokkal inkább rajtunk múlott, nem a türelmes és zseniális tánctanárunkon. Zenének Frank Sinatrától a Fly Me To The Moon-t választottuk. 

+1. A saját esküvőtökből okulva mit tanácsolnátok azoknak a pároknak, akik éppen esküvő előtt állnak?

Itt két dolgot tudunk említeni, az egyikből okultunk, a másikat ajánlani tudjuk. Amit mi egy kicsit rosszul mértünk fel, az az volt, hogy túl korán kezdődött az esküvő és így fárasztó volt még nekünk is, mert hajnali háromkor mi ketten már éreztük, hogy a következő szám helyett inkább a puha ágyunkat kértük volna.

Amit mindenkinek ajánlani szeretnénk: ÉLJETEK MEG MINDEN PILLANATOT EGYMÁSSAL ÉS KÖZÖSEN AZOKKAL AKIK VELETEK ÜNNEPLIK EZT A CSODÁS NAPOT, mert olyan gyorsan elszáll, hogy észre sem veszitek.

Fotó: 2lenses

Nézd meg ide kattintva a rovat korábbi interjúit a hazai esküvőszakma legjobbjaival vagy kattints ide a 2lenses 10 kedvenc saját esküvői fotójáért!