“John Legend: All of me – A legszebb szerelmi vallomás, amit valaha írtak” – véli interjúalanyunk, Polgár Eszter.

– Polgár Eszter –

1. Hogyan képzelted el a nagy Ő-t gyerekkorodban?

Gyerekkoromban a nagy Ő-t mindig csak kinézetre képzeltem el, a belső értékek gyermekfejjel még nem voltak fontosak. Természetesen a kék szem volt az elsődleges szempont, aztán a szőke haj és a kockás has követte a felsorolásomat, ha megkérdezték kisiskolásként, hogy milyen lesz majd a férjem. 🙂

2. És hogyan képzeled el most?

Most már egészen más szempontok alapján választok párt. Fontosnak tartom, hogy egy férfi tisztelje a nőket, ettől lesz egy férfi igazán férfi. Ragaszkodom az erkölcsös értékrendhez, számomra ez az egyik alappillére a létnek, így a páromtól elvárom, hogy őszinte, becsületes és minden esetben emberséges legyen, ne csak velem, hanem a környezetünkben élőkkel is egyaránt.

3. Fontosnak tartod, hogy majd összeházasodjatok?

Hívő ember vagyok, így természetesen Isten előtt, másodsorban pedig a törvény előtt is szeretném összekötni majd az életemet a választottammal.

4. Milyen lenne a ruhád?

A ruha…hát igen, ez az, amit már nagyon rég megterveztem magamnak. 🙂 A hátrészénél teljesen kivágott, mégis hosszú ujjú, csipkével díszített felső rész, sellő fazonban végződve és mindezt egy csipkeszélű földig érő fátyollal díszíteném, kezemben hortenzia csokrot tartanék.

5. A legszebb dal szerinted a szerelemről?

John Legend: All of me. A legszebb szerelmi vallomás, amit valaha írtak. 🙂

Hallgassátok meg a videóra kattintva John Legend: All of me című számát!

 

Tanulságok, vicces történetek, megható pillanatok. A Secret Stories állandó rovata kíváncsi mindenki véleményére az esküvőkkel kapcsolatban. Akkor is, ha már túl vagy rajta, ha még csak szervezed, álmodozol róla vagy pusztán csak elmondanád a véleményedet. Lehetsz feleség, menyasszony, kislány, férj, vőlegény, nagymama, nagypapa, barátnő… Interjúalanyaink sem kivételek! Mindenkinek felteszünk 5 kérdést az esküvőről. Még több interjú az 5 kérdés rovatból ide kattintva!