Rovatunkban a hazai esküvőszakma legjobbjait kérdezzük a saját esküvőjükkel kapcsolatban. Ezúttal a Pinewood Weddings alkotópárosa, Enikő és Levente válaszoltak nekünk, akik néhány hónappal ezelőtt mondták ki a boldogító igent egymásnak. 

1. Hogyan ismerkedtetek meg?

Mindketten fotó szakos hallgatók voltunk a Kaposvári Egyetemen.

2. Ha 5 szóval kellene jellemeznetek, milyen volt az esküvőtök?

– szeles
– őrülten szerelmes
– természetközeli
– őszinte
– megható

3. Mi volt a legszebb élményetek az esküvőtökön?

Az első találkozásunk a szertartásunk előtt.

4. Mitől féltetek/izgultatok a leginkább a nagy napon?

Sok esküvőn jártunk már, és látványos koordinációtól mentes esküvőt szerettünk volna, így biztosak voltunk benne, hogy a szervezésben nincs szükségünk segítségre. Ez természetesen egy kis izgalommal járt, hogy minden úgy sikerül-e, ahogy elterveztük.

A szertartást, a délutáni fogadást és a vacsorát is kintre terveztük, így természetesen nem örültünk volna, ha az eső bekényszerít minket a szabadból. Szerencsénk volt mert nem esett, de júniushoz képest meglepően hideg volt.

Fotók: Eli K Photography & Lukas Korynta / (Couple of Prague), Enikő nem Daalarna ruhát visel a képeken

5. Ki volt a fotósotok és miért pont őt (őket) választottátok?

Szerettük volna, ha a filmünk  ugyanazt a hangulatot adja vissza, mint a fotóink, ezért mindenképp egy jól összeszokott csapatot kerestünk. Nem volt könnyű megtalálni azt a csapatot, akik az áltatunk megálmodott világot hasonló szemléletmóddal örökítik meg, de végül rátaláltunk a cseh Couple of Prague fotós párosra és Jana Buskova filmesre.

+1. A saját esküvőtökből okulva mit tanácsolnátok azoknak a pároknak, akik éppen a nagy nap előtt állnak?

Mi úgy gondoltuk, hogy mivel sokféle esküvőn jártunk már, és tudtuk mit szeretnénk, egy ceremóniamester/ koordinátor nem venne le túl sok terhet a vállunkról. Ez tévedés. Jó lett volna, ha a reggeli készülődés során nem kell már a részletekkel foglalkoznunk. Ennek ellenére jól szervezett, és gyönyörű esküvőnk volt. 🙂

Nézd meg ide kattintva a rovat korábbi interjúit a hazai esküvőszakma legjobbjaival vagy kattints ide a Pinewood Weddings 10 kedvenc saját esküvői fotójáért!