Rengeteg izgalmas írás érkezett hozzánk Az én titkos történetem pályázatra. Ezúttal Panka és Ádám romantikus megismerkedésének történetét ismerhetitek meg, amely egy Colosseum előtti lánykéréssel folytatódott. 

1. Hogyan ismerkedtetek meg és milyen volt a lánykérés?

Ádámmal egyik kedves közös barátunk révén találkoztunk. Érdekes eset volt, közösen utaztunk fel Budapestre. Már sokszor tettem meg ezt az utat első éves egyetemistaként és előző éjszaka még lelkesen rajzoltam az ábrázoló beadandómat. Így nem sok alkalmunk volt csevegni, mert rögtön elaludtam az autóban. Igazi Csipkerózsika történet (legalább is bennem így él). Később megkeresett és találkoztunk. A kávézás már garantálta, hogy ébren maradjak.

A lánykérés is ugyanolyan váratlanul ért, mint ahogy ő belecsöppent az életembe. Sose gondoltam volna, hogy pont olyan romantikus lesz, ahogy azt egykor elképzeltem. Karácsonyra egy hosszú hétvégés római utat kaptam ajándékba, lévén idén nem terveztünk nyaralást, egyéb iskolai és munkahelyi kötöttségek miatt. A megérkezés napja kaotikus volt, de Róma lenyűgöző és csodás. Mire a városnézéshez eljutottunk és már alkonyatkor kiértünk a naplementét megnézni a Colosseum feletti parkban, megnyugodtam és csodás boldogság fogott el. Mindenem ez a város.

Egyszer csak megkérdezte, hogy ez szép hely-e. Még furcsálltam is, mert hát ki mondaná erre a látványra, hogy nem az. Ekkor letérdelt és én sokkot kaptam.

colosseum

Lánykérés a római Colosseum előtt

2. Mitől vagy a leginkább izgatott, ha a közelgő esküvődre gondolsz?

Leginkább az számít, hogy mindenki, aki velünk fog ünnepelni örüljön, élvezze az ételeket, a zenét a mi örömünket. Sok mosolygós emlékképet szeretnék eltárolni, hogy 10, 15 vagy akár 30 év múlva is csak azt érezzem, milyen csodás volt az a nap és minden izgalom, készülődés vele együtt.

3. Mi a legfontosabb teendő számodra az esküvővel kapcsolatban és miért?

Szeretnék egy nap tényleg tökéletes lenni, neki. Olyan leendő feleség, akire büszke, akit imád, akiben semmilyen hibát nem talál. Azt hiszem a legfontosabb a lelkem megnyugvásáért, hogy kézbe vegyem az életem és úgy nézzek ki, ahogy mindig is megálmodtam.

4. Milyen esküvőt álmodtatok meg magatoknak?

Nincs még nagyon konkrét elképzelésünk, kavarog a sok lehetőség előttünk az interneten. Mindenképp olyat szeretnénk, ami a mi egyéniségünket, kapcsolatunkat tükrözi. Szeretnénk, ha nem egy sablonos esemény lenne. Kell egy kis elegancia, meghittség, kis humor , de főleg sok jókedv és vidámság. Szép színek, virágok.

5. Szerinted van létjogosultsága manapság a házasságnak?

Szerintem minden korszakban van. Hiszem, hogy egy életre szóló fogadalom és átsegít az életen. Ez kinyilatkoztatja, hogy tényleg szeretjük egymást és nem csak elvagyunk. Hivatásunk van. A család fenntartása, egymás segítése nagy elhivatottságot igényel. Ezt az elhivatottságot pedig két ember, akik tényleg szeretik egymást gond nélkül tudja vállalni és felvállalni. Engem boldogít a tudat, hogy ő kimondta és megfogadja, hogy engem szeret és velem szeretné leélni az életét.

Olvass még több titkos történetet ide kattintva! Tanulságok, vicces történetek, megható pillanatok. A Secret Stories állandó rovata kíváncsi mindenki véleményére az esküvőkkel kapcsolatban. Akkor is, ha már túl vagy rajta, ha még csak szervezed, álmodozol róla vagy pusztán csak elmondanád a véleményedet. Lehetsz feleség, menyasszony, kislány, férj, vőlegény, nagymama, nagypapa, barátnő… Interjúalanyaink sem kivételek! Mindenkinek felteszünk 5 kérdést az esküvőről. Kövess minket a Facebook oldalunkon is!