Ezúttal olvasónk, Linda osztja meg titkos történetét az Igazival, a lánykéréssel és a saját esküvőjével kapcsolatban, amelyet Ciprus varázslatos szigetén tartottak. 

Az én titkos történetem – Ciprus hármasban

Engedjétek meg, hogy megosszam veletek a mi titkos történetünket, amely göröngyösen indult ugyan, de annál nagyobb happy end lett a vége. Számomra tényleg a férjem a nagy Ő.

Kezdjük az első találkozással. A férjem abban a városban dolgozott egy fogászati magánklinikán orvosként, ahol én élek. Az első találkozásunk idején (2013 márciusában) én egy másik magánklinikán dolgoztam fogászati asszisztensként és dentálhigiénikusként, miután a közgazdasági egyetem után ezeket a szakképesítéseket is megszereztem. Az első találkozásunk ennek ellenére egy cross fit teremben történt, ahova ő rendszeresen járt, én pedig egy kisebb kihagyás után tértem vissza. Időközben volt a helyen egy kis átalakítás, így tévedésből én a férfi öltözőbe mentem be, ami nekem csak sokkal később tűnt fel. A csoportos edzésre már várakoztak a többiek, mivel kicsit késve érkeztem, így ezt Ő is végignézte és merengett, hogy ki lehet ez a „szőke nő”? 🙂

Ekkor még egyikünk sem tudta, hogy kivel van dolgunk és a sors iróniája, hogy én épp munkahelyváltásban voltam, másnap mentem arra a klinikára állásinterjúra, ahol ő is dolgozott. Az interjút követő visszajelzésig kétszer randiztunk, de mivel a visszajelzés pozitív volt a munkahelyről és egy helyen dolgoztunk, innentől kezdve megbeszéltük (mivel mind a kettőnknek az volt az álláspontja, hogy a munkahelyi kapcsolatok nem szoktak jól végződni), hogy felfüggesztjük ezt a dolgot kettőnk között. Mindegyikünk magánélete így más síkon zajlott tovább. Ugyan a szimpátia megmaradt, de munkahelyi kapcsolatnál több soha nem volt köztünk, mind a ketten tudtuk, hogy számunkra „tiltott gyümölcs” a másik.

Másfél évig dolgoztunk egy helyen, mikor én kaptam egy másik lehetőséget (2014 őszén járunk már), amivel éltem, így a munkahelyi kapcsolat megszakadt közöttünk. A lehetőség, amit kaptam, külföldön volt egy divatcégnél (Michael Kors), de költözéssel nem járt, mivel a határ melletti városban, Mosonmagyaróváron lakom.

Egyik alkalommal, amikor szünetem volt két műszak között, kimentem nézelődni az üzletsorra és egymásba futottunk. Érezhetően nagyon megörültünk egymásnak, de csak egy kis afféle protokollbeszélgetést tettünk, ez mégis elindította a lavinát… Ezt követően a volt munkahelyemről értesítést kaptam, hogy szeretettel várnak az évzáró rendezvényükre, én pedig ezt elfogadtam, így a köztünk lévő érzelmek kibontakoztak. Ez 2014. december 13-án történt, így a mi életünkben a 13-as szám szerencsehozó lett. 🙂

Ekkor is óvatosan vágtunk bele a kapcsolatunkba, de rövid idő után kiderült, hogy olyan harmónia van közöttünk, hogy minket az ég is egymásnak teremtett. Harmonikus mindennapjainkba 2016 nyarán bekopogott a gólya, hiszen kiderült, hogy várandós vagyok a kisfiunkkal. Ekkor történt a lánykérés is. A férjem, Csaba nem hitt a házasság intézményében, de a hír hallatán, hogy babát várok, elfogta az eufória és feltette nekem a nagy kérdést.

2016. szeptember 6-án volt az esküvőnk Cipruson, a szerelem szigetén, ahol a mítosz szerint Afrodité kiemelkedett a tenger habjaiból.

Így számunkra nem volt kérdés, mivel azt tudtuk, hogy egzotikus esküvőt szerettünk volna, hogy itt fogunk egybekelni. Az esküvőt egy szervező hölgy segítségével egyetlen hét alatt pontosítottuk e-mailen keresztül és mikor a ruhaválasztásra esett a sor, a párom kifejezett kérése volt, hogy Daalarna ruhában szeretne látni a nagy napon. 🙂

Fotók: Gregory Iron (weboldal)

Természetesen nem volt ellenvetésem, hisz régóta követem Benes Anita kollekcióit, így ezzel az én egyik álmom is teljesült. A hagyományokkal szakítva a ruhát együtt választottuk ki a férjemmel. Az esküvő helyszínére hárman utaztunk, pocakomban a kisfiúnkkal. Életem legboldogabb pillanatai voltak ezek, imádtam kismamaként férjhez menni, egyszerre volt ott minden, amire vágytam.

Az esküvőnk öt szóval jellemezve: egzotikus, feledhetetlen, izgalmas, romantikus és páratlan volt. A nagy nap előtt csak azon izgultam, mivel csak ketten (illetve hárman) utaztunk a helyszínre, hogy a párom be tudja gombolni a hátul gombolós ruhámat, illetve hogy süssön a nap, mert aznapra kis esőzést mondtak. Az égiek végül kegyesek voltak hozzánk, mert esőzésnek nyoma sem volt, hét ágra sütött a nap!

Semmin nem változtatnék, minden így volt tökéletes. Azóta megszületett kisfiunk, Botond is, így a történetet már hárman írjuk tovább.

Tetszett Linda története? Olvass még több titkos történetet ide kattintva! Tanulságok, vicces történetek, megható pillanatok. A Secret Stories állandó rovata kíváncsi mindenki véleményére az esküvőkkel kapcsolatban. Akkor is, ha már túl vagy rajta, ha még csak szervezed, álmodozol róla vagy pusztán csak elmondanád a véleményedet. Lehetsz feleség, menyasszony, kislány, férj, vőlegény, nagymama, nagypapa, barátnő… Interjúalanyaink sem kivételek! Mindenkinek felteszünk 5 kérdést az esküvőről. Kövess minket a Facebook oldalunkon is!