Ezúttal olvasónk, Dalma válaszolt 5 kérdésünkre az Igazival, a legszebb szerelmes dallal és az álomesküvővel kapcsolatban.

Melyik volt életed eddigi legjobb lagzija, ahova meghívtak és miért?

Igazából nem hívtak meg. Még egészen kicsi voltam, talán 5-6 éves. Az unokatestvérem nem tudott elmenni egy barátja esküvőjére, a felesége pedig lázasan keresett valakit, hogy ne legyen teljesen egyedül (legalábbis így emlékszem, bár valószínűbb, hogy én ugráltam csillogó szemmel és könyörögtem, hogy vigyen magával, nem Ő)

Előtte éjjel nem aludtam egy percet sem az izgatottságtól, másnap pedig egész nap a ruhásszekrényt bújtam, valami használható gönc után kutatva.

A terembe lépve teljesen elámultam. Előtte sosem láttam ennyire gyönyörű termet (valószínűleg, mert sosem voltam esküvőn). Mindent virágok díszítettek, az asztalok, székek fehérrel voltak borítva. A terem tele volt szebbnél szebben öltözött hölgyekkel és urakkal. Mire elmerülhettem volna a csokrok és kompozíciók tanulmányozásában, megérkezett az ifjú pár! A menyasszony gyönyörű volt, feltűzött hajjal, mosolygó arccal lépett be a terembe. Fehér hosszú uszályos ruhát viselt; én is olyan szerettem volna lenni. Pici szépen kötött csokra, tökéletes körmei, ruhája díszítései között ugrált ide oda a tekintetem. Hosszú ideig észre sem vettem a vőlegényt, pedig látszott, hogy egymásnak vannak teremtve. A vacsora után különböző próbákat kellett teljesíteniük, mint például a tojás áthúzása a nadrág szárában. A belőlük sugárzó őszinte boldogság és a jó hangulat tette igazán felejthetetlenné az estét.

A legszebb dal szerinted a szerelemről?

Bruno Mars – Marry You

Hogyan képzeled el az Igazit, milyen tulajdonságokkal kell rendelkeznie?

Az Igazit 6 éve ismertem meg a gimnáziumom évnyitóján. A párhuzamos osztály tanulója volt. Majdnem egy év eltelt, mire meg mertük szólítani egymást egy cserediák programon. Azóta a legjobb barátom, később szorosabb fűztük a barátságunkat és ma már egy párt alkotunk. Azon túl, hogy magas, izmos, helyes arca van, gyönyörű szeme és szép mosolya, még okos is, ambiciózus, jól nevelt, művelt, intelligens és kedves. Mindig őszinte, megbízható, nem keresi a könnyebbik utat.

Neki az a legfontosabb, hogy boldog legyek és jól érezzem magam. Megértő és odaadó társ; akkor sem hagy egyedül vagy ijed meg, ha baj van vagy ha épp nehéz időszakon megyek/megyünk át.

Felszabadult és vidám, komoly, ha arra van szükség; szeret bolondozni és közösen tölteni a szabadidőnket. Fontosak a barátai és a családja, de az első én vagyok. Fontos neki a nézeteltérések tisztázása, de nem veszekszik. Törekszik a kompromisszumokra. Soha nem erőszakos vagy bántó. Még ha fáradt is vagy rossz napja van, sem undok vagy gonoszkodó. Szeret a városban éjjel kocsikázni és beszélgetni az élet nagy dolgairól. Mindig a földön tart, de hagy álmodozni.

Milyen lenne az álomesküvő számodra?

Róla és rólam szól. Gyönyörű lágy esésű ruha, csipke és tüll. Nem hivalkodó, hanem elegáns, ami kiemeli az alakom és amiben jól érzem magam. Virágok mindenhol, pasztell zöld és fehér. A kevesebb több, fontos a harmónia.

A vendégek? Azok az emberek, akiknek fontos vagyok, és számomra is azok. Egy vidám és jó hangulatban ünneplő társaság, aki együtt örül a boldogságunknak.

Ha álomnászút, akkor…?

Thaiföld.

Tetszett Dalma története? Olvass még több titkos történetet ide kattintva! Tanulságok, vicces történetek, megható pillanatok. A Secret Stories állandó rovata kíváncsi mindenki véleményére az esküvőkkel kapcsolatban. Akkor is, ha már túl vagy rajta, ha még csak szervezed, álmodozol róla vagy pusztán csak elmondanád a véleményedet. Lehetsz feleség, menyasszony, kislány, férj, vőlegény, nagymama, nagypapa, barátnő… Interjúalanyaink sem kivételek! Mindenkinek felteszünk 5 kérdést az esküvőről. Kövess minket a Facebook oldalunkon is!