Ezúttal olvasónk, Diána válaszolt 5 kérdésünkre az Igazival, a lánykéréssel és a saját esküvőjével kapcsolatban.

1. Hogyan ismerkedtetek meg a férjeddel és milyen volt a lánykérés?

A férjemmel egy hajóvezetői tanfolyamon ismerkedtünk meg, ekkor csupán barátok lettünk, majd kollégák is. Mindkettőnk élete más-más mederben sodródott, mégis szépen lassan egymásba szerettünk. 🙂 Ismertük egymás erősségeit, gyengeségeit, „jó és rossz” arcát. Különös kapcsolat a miénk, hiszen a mai napig együtt dolgozunk és ezt nem is tudjuk elképzelni másként. Minden tökéletesen működik, teljes az összhang.

A lánykérésre Párizsban került sor. Épp a születésnapomat ünnepeltem, s ajándékba kaptam az utat, amit teljes titokban szervezett meg a párom. A születésnapomon indultunk útnak, s napokig a zsebében egy papír zsebkendőbe tekerve rejtegette a gyűrűt, nehogy észrevegyem. Aztán egy hop-on, hop-off buszon … épp egy esküvő mellett haladtunk el a Champs-Élysées-n, s ekkor … iszonyatosan meglepődtem és boldog voltam.

Mivel ekkor már a pocakomban volt a kislányunk, az esküvőt 2016 nyarára terveztük, s ez így volt tökéletes.

2. Ha öt szóval kellene jellemezned, milyen volt az esküvőtök?

Nagyon nehéz csupán öt szóban jellemezni, íme az én ötös listám: meghitt, megismételhetetlen, stílusos, felejthetetlen, jól szervezett.

3. Mi volt a legemlékezetesebb pillanat?

A polgári esküvőnket májusban tartottuk, szűk családi körben, ezt a férjem kérésére szerveztük így. Az egyházi szertartást és az azt követő mulatságot Sárváron, szintén a férjem kérésére. A legemlékezetesebb pillanaton szintén sokat kell törjem a fejem. Nem tudok csak egyetlen pillanatnál megragadni, hiszen mind a katolikus egyházi szertartás keretein belül egymásnak tett eskünk, a férjem esküvői köszöntő beszéde, valamint a vendégek számára is meglepetés éjszakai szertartás, ahol egy kedves régi lelkész barátunk kért áldást Istentől házasságunkra mind-mind felejthetetlen pillanatok voltak. Ez a három „pillanat” számomra olyan érzéseket, érzelmeket hoz vissza, ami ha bármikor eszembe jut boldogsággal tölt el, meghatódom, s kicsit „újraélem” az történteket.

4. Mi volt, ami miatt a leginkább izgultál a nagy nap előtt?

A szervezés során egyetlen gyenge pont akadt, mégpedig a dekoráció… A nagy napon egy dolog miatt izgultam igazán. Smink és fodrász szolgáltatást szerveztem a vendégeknek és mindenki csúszva érkezett, teljes pánikban voltam, hogy mindenki elkészül-e időben.. ezért persze egyedül én nem készültem el… A férjem utólag bevallotta, hogy rettegett esetleg meggondoltam magam, azért nem érkezem meg időben.

5. Változtatnál valamin utólag, ha lehetne?

Nem foglalkoznék aznap semmivel és senkivel, eldobnám a telefonom, s megbíznék valakit, hogy eligazítsa a vendégeket, szolgáltatókat… Hiányzott a sok teendő között a lelki ráhangolódás. Számomra a legtökéletesebb esküvő a világon a MIÉNK volt és ez mindig is így marad.

Tetszett Diána története? Olvass még több titkos történetet ide kattintva! Tanulságok, vicces történetek, megható pillanatok. A Secret Stories állandó rovata kíváncsi mindenki véleményére az esküvőkkel kapcsolatban. Akkor is, ha már túl vagy rajta, ha még csak szervezed, álmodozol róla vagy pusztán csak elmondanád a véleményedet. Lehetsz feleség, menyasszony, kislány, férj, vőlegény, nagymama, nagypapa, barátnő… Interjúalanyaink sem kivételek! Mindenkinek felteszünk 5 kérdést az esküvőről. Kövess minket a Facebook oldalunkon is!