Rovatunkban a hazai esküvőszakma legjobbjait kérdezzük a saját esküvőjükkel kapcsolatban. Ezúttal Erdősi Tibor esküvőfotós válaszolt 5+1 kérdésünkre. A Secret Stories szívből gratulál újszülött kislányukhoz, Hankához is!

5+1 kérdés az esküvődről – Erdősi Tibor esküvőfotós

1. Hogyan kérted meg a feleséged kezét?

Sima balatoni kiruccanásnak álcáztam a lánykérést. Nem szerettem volna sem nyilvánosságot, sem pedig elcsépelt pillanatokat. Elindultunk reggel a közeli boltba. Bevásároltunk a piknikhez, vettünk piknikkosarat is. 🙂 Megcéloztuk Tihanyt. Az Őslevendulást kerestük, de közben eleredt az eső és nem találtunk oda.

Már nagyon izgultam, hogy nem lesz belőle semmi. Esik is, meg el is tévedtünk.

Aztán letettük a kocsit, ernyőt fel és elindultunk a dombok közé. Találtunk egy csodálatos elvadult meggyfát. Ott leültünk. Nóra semmit sem értett. Én megterítettem és az ernyő alatt előkészítettem az elemózsiánk alapanyagait, majd valahol félúton szendvicskészítés közben előkutattam a gyűrűt. Na arra, hogy ott pontosan mi hangzott el, már nem emlékeszem, mert ahogy elkezdtem, megszűnt a világ. Ő igent mondott, majd következő év nyarán megtartottuk az esküvőnket.

2. Ha 5 szóval kellene jellemezned, milyen volt az esküvőtök?

Szeles, szeszélyes, szerelmes, szabad, szédületes.

3. Mi volt a legszebb élményed a nagy napon?

A bevonulás! Nóra a domb tetejéről indult hegedű-gitár kíséretében, a koszorúslánykák és a kutyánk felvezetésével. Hatalmas szél volt, de mire leért, mindenki bőgött. Ő is, én is! 🙂

Fotók: Sás Benedek és Tamás Pál, film: Euroweddingfilm.com

4. Mitől féltél/izgultál a leginkább a nagy napon?

Augusztus 10. volt az esküvőnk napja. A statisztikák szerint az egyik legforróbb nyári nap. Mindent szabadtérre terveztünk. Szertartásokat és a bulit is. Az előrejelzésből már láttuk, hogy nem lesz túl jó idő.

Az esküvő előtt volt egy rémálmom, hogy mindenki hazament, akkora vihar kerekedett.

Aznap hívtam a meteorológiai szolgálatot, hogy milyen idő várható. Megnyugtattak, hogy csak este 8-tól várható némi csapadék. Így is volt. Az utolsó néhány csoportkép alatt eleredt az eső. A vacsora sátor alatt volt, mire véget ért, elállt. A buli szabadtéren folytatódott. A meleg elkerülte az estét, de a pálinka és a pléd megmentette a bulit.

5. Volt nyitótánc? Ha igen, akkor mire táncoltatok?

Nóra versenytáncos múlttal rendelkezik, én pedig határozottan nem. 🙂 Jon Mclaughlin, So Close című számára megtanultunk, egy 2-3 perces táncot. Aki utólag látta a filmünket, megbizonyosodott róla, hogy ez nem nekem való. 🙂

+1. A saját esküvődből okulva mit tanácsolnál azoknak a pároknak, akik éppen összekötni készülnek az életüket?

Az esküvő a ti napotok! Ha jól érzitek magatokat, akkor a vendégeitek is élvezni fogják. A szertartásokat éljétek át, ha kell sírjatok, vagy épp kapjatok nevetőgörcsöt. Legyetek önmagatok egész nap. Ha így lesz, jöhet eső, vagy lehet kánikula, a hangulat garantált.

Nézd meg ide kattintva a rovat korábbi interjúit a hazai esküvőszakma legjobbjaival! Ezen a linken pedig Erdősi Tibor esküvőfotós legszebb saját képeit nézheted meg.