Tanulságok, vicces történetek, megható pillanatok. A Secret Stories állandó rovata kíváncsi mindenki véleményére az esküvőkkel kapcsolatban. Akkor is, ha már túl vagy rajta, ha még csak szervezed, álmodozol róla vagy pusztán csak elmondanád a véleményedet. Lehetsz feleség, menyasszony, kislány, férj, vőlegény, nagymama, nagypapa, barátnő… Interjúalanyaink sem kivételek! Mindenkinek felteszünk 5 kérdést az esküvőről. Ezúttal Bernadett válaszolt a kérdéseinkre.

,esküvő,esküvő 2017,lánykérés,eljegyzés,nagy nap,nászút,esküvőszervezés,esküvő után,család,esküvő gyerekkel,

“Egy csomó vicces és váratlan esemény jött közbe, például a férjem nagyon gyorsan lehúzta a pezsgőt a szertartáson és utána megitta az anyakönyvvezető italát is. Nagyon jól szórakoztunk.” – Bernadett

Miért tartottátok fontosnak azt, hogy összeházasodjatok?

Érdekes kérdés, mert sosem tartottuk fontosnak a papírt, ennek ellenére mégis összeházasodtunk. Van három gyerekünk, akik ráadásul ikrek, az ő érkezésük után két évvel volt az esküvőnk. Leginkább miattuk éreztük fontosnak a házasságkötést. Úgy érezzük, hogy az esküvővel lett teljes a családi életünk.

Mi volt a legszebb élményed az esküvőtökön?

Nagyon laza esküvőnk volt, mert mi is lazán fogtunk fel mindent. Egy csomó vicces és váratlan esemény jött közbe, például a férjem nagyon gyorsan lehúzta a pezsgőt a szertartáson és utána megitta az anyakönyvvezető italát is. Nagyon jól szórakoztunk.

Mi volt, ami miatt a leginkább izgultál az esküvő előtt?

A gyerekek miatt, mert nem tudhattam, hogy fogják viselni. Altatás, annak megszervezése, hogy ki foglalkozzon velük az esemény alatt. De egy jó bébiszitter és a család természetesen mindenben segített és meg tudtuk oldani.

Volt nyitótáncotok?

Sajnos nem volt nyitótánc. Szerettünk volna, de már nem maradt időnk a gyakorlásra.

Mit tanácsolnál azoknak a pároknak, akik éppen esküvő előtt állnak?

Merjenek nagyot álmodni, ne ragaszkodnának mindig a hagyományos dolgokhoz. Én egyébként azóta esküvőszervező lettem, imádom ezt a világot és próbálom levenni a terhet a menyasszonyokról, hogy az idegeskedés helyett a nagy napot a pillanat megélésének tudják szentelni.

Kattints ide a rovat korábbi cikkeiért! Lájkold a Secret Stories Facebook oldalát, hogy mostantól még több titkos történetről értesülj az esküvők világából!