Rovatunkban a hazai esküvőszakma legjobbjait kérdezzük a saját esküvőjükkel kapcsolatban. Ezúttal állandó szerzőnk, Gulácsi-Szakács Emese (Natural Wedding Decor) válaszolt 5+1 kérdésünkre. 

Akkos és most – Gulácsi-Szakács Emese és férje, Gulácsi Norbert

1. Hogyan ismerted meg a férjedet?

Egy helyen dolgoztunk, egy építész irodában. Mindig is szerettünk egy csapatban dolgozni, ezért nem is volt kérdés, hogy az élet, amit választottunk magunknak, hogy együtt dekoráljunk esküvőket, nem fog problémát okozni. 🙂

2. Ha 5 szóval kellene jellemezned, milyen volt az esküvőtök?

Laza, könnyed, szeretettel teli, őszi, tökéletes.

3. Mi volt a legszebb, legemlékezetesebb élményed az esküvőtökön?

Nem is tudom, fantasztikus volt az egész. A legszebb élményem az egész napot átszelő, hihetetlenül intenzív szeretet volt, sosem tapasztaltam még ilyet. Leírhatatlan élmény, ahogy mindenkiből árad a szeretet, és mindenki ott van, aki igazán fontos nekünk.

4. Mitől féltél/izgultál a leginkább a nagy napon?

Lehet, hogy klisének hangzik, de óriási nyugalom volt rajtam, tudtam, hogy minden úgy lesz jó, ahogy sikerül.

5. Milyen volt a dekoráció? 🙂

Ez az egy, amiben az első perctől biztosak voltunk. Eszközök hiányában nem mindent tudtunk magunk elkészíteni, de a barátaink ezekben is segítségünkre voltak. Akkoriban még szinte csak nyugaton léteztek ilyesmi dekorációk, de biztosan tudtuk, hogy nem szeretnénk csillámos organza költeményeket, hanem minél egyszerűbb, természetesebb dekorációt készítettünk.

5+1. A saját esküvődből okulva mit tanácsolnál azoknak a pároknak, akik éppen esküvő előtt állnak?

Tényleg úgy érzem, hogy minden tökéletes volt, semmit sem csinálnék máshogy, és ez szerintem annak köszönhető, hogy minden apró részletet előre végiggondoltunk, az adott napon Madarász Zsuzsira, a szervezőnkre bízhattunk mindent, és mi csak élveztük a pillanatot, az első perctől az utolsóig.

Nézd meg ide kattintva a rovat korábbi interjúit a hazai esküvőszakma legjobbjaival vagy kattints ide, ahol Gulácsi-Szakács Emese és Norbi legszebb dekorációt találod.