Kulin Brigitta 22 éves. A modell évek óta szerepel a Daalarna bemutatóin, ő a márka állandó fittingmodellje és az új Paradise kollekció lookbookjában is megtaláljátok. Most Kulin Briginek tettünk fel 5 kérdést az esküvőről.

,esküvőmre készülök,esküvői előkészületek,házasság,házasságkötés,esküvőszervezés,esküvő,esküvő 2017,esküvő tervezés,esküvő szervezés,

– Kulin Brigitta –

Szerinted mennyire fontos a házasság? Szeretnél majd férjhez menni?

Szerintem van súlya. Nekem igenis fontos, hogy csak olyan emberrel kössem össze az életemet, akivel tényleg el tudok képzelni akár 50 évet is együtt. Szeretnék majd férjhez menni, és azt is megfogadtam, hogy ha valakivel összeházasodom, az örökké fog tartani.

Bár még nem a közeljövőben tervezed, gondolkodtál már azon, hogy milyen lenne a saját esküvőd?

Már évekkel ezelőtt mindent megterveztem ezzel kapcsolatban. Otthon van egy mappám, amiben gyűjtöm az inspirációkat: hogy milyen legyen a csokor, a virágdíszítés, a torta, a helyszín…Néhány éve például láttam egy filmet, amiben egy gyönyörű sátorban volt az esküvő, aztán nemrég felfedeztem itthon a Wedding Gardent, és az lett az álomhelyszínem. Az biztos, hogy a vacsora alatt élő jazz zene szólna.Persze amire saját esküvőre kerül sor, minden megváltozhat, de jó, hogy van egy irány, amit elképzeltem, talán így könnyebb lesz majd a szervezés.

Bármelyik Daalarna ruha tökéletesen mutat rajtad, de vajon neked milyen típusú esküvői ruhák tetszenek?

Szeretem a nőies ruhákat, egy sellőfazont például el tudnék képzelni, de minden kollekcióban van több típusú ruha is, ami nagyon-nagyon tetszik, úgyhogy ez még elég képlékeny.

,esküvőmre készülök,esküvői előkészületek,házasság,házasságkötés,esküvőszervezés,esküvő,esküvő 2017,esküvő tervezés,esküvő szervezés,

Kulin Brigi a Daalarna PARADISE kollekció fotóin, a teljes lookbookot ide kattintva nézheted meg, Fotók: Papp Évi és Schneider Zoltán

Mekkora esküvőt képzeltél el?

Az biztos, hogy nem hívnék meg minden ismerőst, inkább csak akik tényleg közelebb állnak hozzám, de azért szeretném, ha emlékezetes esemény lenne. Valójában minden esküvőnek arról kellene szólnia, hogy szeretsz valakit és összekötöd vele az életedet, nem arról hogy hányan voltak ott és mekkora felhajtás volt – szeretném, ha az én esküvőm a lényegről szólna.

Mit tartanál meg a hagyományokból?

A csokordobás tetszik, leginkább az a fajta, amikor a menyasszonyi csokor több kisebb darabra esik szét dobás közben. Nyitótánc is lehet, de semmiképp sem szeretnék elcsépelt zenét választani hozzá. A mulatós zene kizárva, a menyecsketánc maradhat, viszont nem szeretnék pénzt gyűjteni alatta. Nekem fontos, hogy ha valaki eljön az esküvőmre, akkor ne azon kelljen gondolkodnia, hogy mennyi pénzt illik adnia, hanem, hogy jól érezze magát és később is jó emlékek fűzzék az esküvőmhöz.

Tanulságok, vicces történetek, megható pillanatok. A Secret Stories állandó rovata kíváncsi mindenki véleményére az esküvőkkel kapcsolatban. Akkor is, ha már túl vagy rajta, ha még csak szervezed, álmodozol róla vagy pusztán csak elmondanád a véleményedet. Lehetsz feleség, menyasszony, kislány, férj, vőlegény, nagymama, nagypapa, barátnő… Interjúalanyaink sem kivételek! Mindenkinek felteszünk 5 kérdést az esküvőről.