Rengeteg őszinte, vicces, romantikus vagy éppen megható írás érkezett hozzánk Az én titkos történetem pályázatra. Ezúttal Andi és Matyi megismerkedésének love story-ját olvashatjátok, és a nagy nap izgalmas részleteit is megismerhetitek a boldog feleség válaszaiból.

Hogyan ismerkedtetek meg és milyen volt a lánykérés?

A megismerkedésünk elég modern volt. 2008. október 9-én regisztráltunk egymástól függetlenül egy társkereső weboldalon, és másnap küldtem neki egy üzenetet, hogy tetszik nekem. Október 11-én volt az első találkozásunk. Abban a pillanatban éreztem, hogy ő lesz a gyermekeim apja, ahogy megláttam. Neki kicsit hosszabb idő kellett, míg ezt realizálta, de pár hónap huza-vona után sikerült rájönnie, hogy nem szeretne elveszíteni. Ezután felgyorsultak az események, összeköltöztünk, majd egy év múlva jött a lányunk, aztán a kisfiunk. 2015 tavaszán eldöntöttük, hogy külföldre költözünk. Matyi augusztus 12-én indult, mi egy hónappal később.

Pár nappal a búcsú előtt elmentünk vacsorázni. Ahogy megkaptuk az italunkat, előkerült az általa tervezett és csináltatott eljegyzési gyűrű és megkérdezte, hogy akkor végre hozzámegyek-e. Hét évet vártam erre a kérdésre.

Ha öt szóval kellene jellemezned, milyen volt az esküvőtök?

Laza, természetközeli, gyerekbarát, DIY, fesztiválos.

Mi volt a nagy nap legemlékezetesebb pillanata?

A számomra legemlékezetesebb pillanat az volt, amikor a szertartás közben a lelkész hölgy elmesélt egy személyes történetet egy férfiról, aki azt mondta neki egy téli napon, hogy megtalálta azt a lányt, aki minden szempontból megfelel neki. Ez a férfi az én férjem, akivel kollégák voltak abban az évben, amikor mi megismekedtünk. Először hallottam ezt a történetet, és könnyek szöktek a szemembe.

 

Mi volt, ami miatt a leginkább izgultál a nagy nap előtt?

Az egyetlen dolog, ami miatt izgultam a nagy nap előtt, hogy Matyi mit fog szólni a helyszínhez, ugyanis ő már külföldön volt, amikor nekem még volt egy hónapom arra, hogy felkutassam a megfelelő helyet. Két fő szempontunk volt: erdő és faházak. Tábori hangulatot szerettünk volna az esküvőnkön. Két tábort néztem meg és a másodikat helyben lefoglaltam az egyetlen szabad júliusi időpontra. Csináltam néhány fényképet, elküldtem őket a vőlegénynek, és kész tények elé állítottam.

Esküvő előtt 3 héttel jöttünk haza Magyarországra, 5 nappal a nagy nap előtt láttam másodszor a tábort, Matyi pedig először. Végig remegtem, amikor kompoztunk a cél felé.

Nagyon féltem, hogy nem fog neki tetszeni, de szerencsére nem volt okom aggodalomra, mert ő is beleszeretett. Onnantól kezdve semmilyen izgalom nem volt bennem, már csak számoltam a napokat, hogy mikor mondhatjuk ki végre az Igent.

Változtatnál valamin utólag, ha lehetne?

Semmin se változtatnék. Minden tökéletes volt A-tól Z-ig. A helyszínt mindenki imádta, a dekoráció nagyon szép és letisztult volt, a virágok gyönyörűek, a ruháink olyanok, amilyennek szerettuk volna, a gyerekek élvezték a nekik felállított trambulint, kifestőket, buborékfújókat, lufikat. A Matyi által összeállított zenelistát hetekig másoltuk pendrive-okra, mert minden vendég odavolt érte, az éjféli kacsazsíros kenyeret is emlegetik a mai napig. Úgy hagytuk el a helyet másnap, hogy ez volt életünk legjobb bulija. Legszívesebben minden évben újra férjhez mennék.

Fotók: All that makes you happy

Tanulságok, vicces történetek, megható pillanatok. A Secret Stories állandó rovata kíváncsi mindenki véleményére az esküvőkkel kapcsolatban. Akkor is, ha már túl vagy rajta, ha még csak szervezed, álmodozol róla vagy pusztán csak elmondanád a véleményedet. Lehetsz feleség, menyasszony, kislány, férj, vőlegény, nagymama, nagypapa, barátnő… Interjúalanyaink sem kivételek! Mindenkinek felteszünk 5 kérdést az esküvőről. Olvass még több titkos történetet ide kattintva!