Ezúttal Alexandra titkos történetét osztjuk meg a Secret Stories olvasóival, akinek egy kalandos rendőri letartóztatás során kérte meg a kezét szerelme, Zsolt. Jöjjenek a részletek!

Hogyan ismerkedtetek meg a férjeddel?

2013. június 8-án csajos bulira készültem, pont aznap döntöttem el, hogy nem kell nekem pasi, megpróbálok magamra, a karrieremre és a barátaimra koncentrálni. Inkább vagyok egyedül, mint egy rossz kapcsolatban – ezzel a mottóval indultam el a barátnős estére. Mi már a csajokkal javában buliztunk, amikor Évike barátnőm hajnal fél 1 kor a tőle jól megszokott több órás késéssel meg is jelent a pasijával, aki odajött hozzám bemutatkozni. Na ezt a részt nem értettem, hiszen már kb. egy éve ismertem, többször is találkoztunk. Le is szóltam, hogy “héééé mi már találkoztunk!” Szegény csak nézett értetlenül, aztán felvilágosított Évike barátnőm, hogy ő nem Csaba, hanem Zsolt, tudod, hiszen ikrek… Nah köszi, én meg helyből megdorgáltam szegényt. 🙂

Az este további részében beszélgettünk, aztán bevitt a tömegbe táncolni. Majd kiderült, hogy két hete szakított vele a barátnője. Na ez volt a rossz hír, ami igencsak eltántorított.

Később találkoztam pár haverommal és tovább mentem velük egy másik szórakozóhelyre, nehogy véletlenül is belekeveredjek bármibe. Persze másnap délben felhívott, merthogy az én drága Évike barátnőm megadta neki a számomat. Így kezdtük mi. A mai napig tisztán emlékszem Zsolt határozottságára. Nem kérdezte meg, hogy lenne-e kedvem találkozni vele, hanem rém egyszerűen közölte velem, hogy ő most átjön, adjam meg a címem.

Az eljegyzésünk története mondhatom, hogy túl izgalmasra sikerült. A sztorihoz hozzátartozik, hogy akkor már megvolt a polgári szertartásunk időpontja, amit Zsolt titokban elkezdett szervezni, mert már a szívem alatt hordtam a kislányunkat és nem szerettem volna nagy pocakkal esküdni. Persze ez kiderült, így együtt mentünk találkozni a fotósunkkal a Mammutba, ahol a parkolóban odajött hozzánk két civil rendőr és letartóztatták Zsoltot.

Elkezdték átkutatni a kocsit, és egy rejtett kis fakkból előkerült egy gyűrűs doboz. Persze ekkor én már annyira féltem és sírtam, hogy azt sem tudtam, hogy hol vagyok, a kérdést sem fogtam fel. Kellett egy óra, hogy örülni tudjak. Zsolt persze pont attól tartott, hogy átlátok a szitán és kiröhögöm, de úgy tűnik, hogy az ellenkezője történt, túl jól sikerült az átverés. 🙂

2. Ha öt szóval kellene jellemezned, milyen volt az esküvőtök?

Meghitt, családias, szeretetteljes, sírós, boldog.

3. Mi volt a legemlékezetesebb pillanat?

Amikor bevonultam anyukámmal. 14 hetes babával a pocakomban amúgy is érzékenyebb állapotban voltam, nagyon igyekeztem hogy ne sírjam el magam, de amint beléptem a terembe, rögtön kibukott belőlem a sírás. Anyukám persze követett az örömkönnyekben, ő pár lépéssel tovább bírta.

Van második kedvenc is, az pedig a fogadalom. Nem hittem volna, hogy jó lesz, kissé klisészerűnek éreztem kézen fogva más szavait mondani egymásnak, de a szertartásvezető valahogyan mégis meghitté tudta varázsolni, a fogadalom minden szavát igaznak éreztem, és a mai napig megkönnyezem, amikor visszanézem a videón.

4. Mi volt, ami miatt a leginkább izgultál a nagy nap előtt?

Hogy ne sírjam végig a szertartást. Persze nem sikerült, de megnyugtatott, hogy konkrétan mindenki sírt. Mindenki. Még a versmondó fiú is megkönnyezte. 

5. Változtatnál valamin utólag, ha lehetne?

Semmin a világon. 🙂

Olvass még több titkos történetet ide kattintva! Tanulságok, vicces történetek, megható pillanatok. A Secret Stories állandó rovata kíváncsi mindenki véleményére az esküvőkkel kapcsolatban. Akkor is, ha már túl vagy rajta, ha még csak szervezed, álmodozol róla vagy pusztán csak elmondanád a véleményedet. Lehetsz feleség, menyasszony, kislány, férj, vőlegény, nagymama, nagypapa, barátnő… Interjúalanyaink sem kivételek! Mindenkinek felteszünk 5 kérdést az esküvőről. Kövess minket a Facebook oldalunkon is!