Ezúttal Zsófia titkos történetét ismerhetitek meg, aki néhány héten belül boldog feleség lesz. 

Hogyan ismerkedtetek meg a pároddal?

Emillel közös munkahelyen ismerkedtünk meg. Már az első napomon kiszúrtam, milyen helyes, de párkapcsolata lévén csak kollegiális viszony lehetett közöttünk. Teltek a hónapok, majd egy céges karácsonyi vacsorán említette, hogy pár hete már egyedül éli mindennapjait. Ujjongó örömömet palástolva kezdtünk beszélgetni, kerestük egymás társaságát majd pár nappal később elhívott randizni.

Mondanom sem kell, borzasztóan izgultam és sikerült már a második perc végén beégetnem saját magamat. A kávézói asztalhoz érve kitárt karokkal fogadott, én pedig lendületből röpültem felé csókra csücsörített szájjal. Útközben jutott el a tudatomig, amit mond: „Levehetem a kabátodat?”

Vérvörös fejjel, elcsukló hangon igyekeztem viccesen elütni a kialakult, számomra kínos szituációt. Ő persze mosolygott, érezte, hogy nyert ügye van. A randi óta eltelt három év, és azóta is minden kabát fel- és levételnél csókot nyomok az arcára.

Zsófia titkos története

Hogyan történt a lánykérés?

A lánykérés múlt évben történt, Spanyolországban a malagai tengerparton. Egy egyetemi fél éves spanyol ösztöndíjprogram után beleszerettem az országba. Nagyon sokszor meséltem Emilnek az ott átélt élményekről, ezért 2016 elején mondta, hogy szervezzünk oda egy kis nyaralást.

A második napon a tengerparti sétánk közben lepihentünk a pálmafák árnyékába. Éppen az arcunkat kentük naptejjel, amikor Emil rövid táskakotorászás után elővett egy pici piros dobozkát és letérdelt előttem. Én már a doboz látványától elérzékenyültem (mekkora koppanás lett volna, ha fülbevalók vannak benne 🙂 ). Pontosan nem is emlékszem, milyen szavakkal kérte meg a kezemet, de én a boldogságtól meghatódva suttogtam igent válaszul.

Milyen esküvőt álmodtatok meg magatoknak?

Az esküvőnk idén júliusban lesz egy Balaton melletti pincészetnél családias, 20 fős násznép kíséretében. A vendégek között a szűk család mellett a legközelebbi barátaink szerepelnek, a hazaiak mellett jönnek Dél-Koreából és Mexikóból is. Azt várom a legjobban és azért vagyok a legizgatottabb, hogy együtt láthassam a szeretteinket és megünnepelhessem, megoszthassam velük Emillel közös boldogságomat.

A mi álomesküvőnk olyan, ahol mindenki felszabadultan tud velünk örülni, mulatni, beszélgetni sok jó falat és bor társaságában, csodaszép balatoni kilátással.

Mi a legfontosabb teendő számodra az esküvővel kapcsolatban és miért?

A legfontosabb teendő számomra, mantrázni magamban, hogy ne idegeskedjem túl a szervezést. Ugyan kicsi és kötetlenebb hangulatú esküvő lesz, de szeretnénk fotóst, szép ruhát, dekorációt, anyakönyvvezetőt, zenét, ételt-italt a helyszínre és ezek kiválasztása is sok-sok időt vesz igénybe. Szerencsére Emil sokat segít abban, hogy a „még nincs meg ez, még nincs meg az” kijelentések során kialakuló pánikhangulaton túl tudjak lépni. (“Lépésről, lépésre…lépésről, lépésre…”)

Szerinted van létjogosultsága a házasságnak a 21. században?

Szerintem egy nagy csoda, amikor két ember egymásra talál és szerelmes lesz. Én papírral vagy papír nélkül is Emillel szeretném megosztani életem pillanatait és új dolgokat felfedezni. Számomra a házasság jelképe az összetartozásunknak, büszkeség és hála, hogy ebben a rohanó világban rátaláltam a páromra, aki jóban-rosszban mellettem áll.

Tetszett Zsófia története? Olvass még több titkos történetet ide kattintva! Tanulságok, vicces történetek, megható pillanatok. A Secret Stories állandó rovata kíváncsi mindenki véleményére az esküvőkkel kapcsolatban. Akkor is, ha már túl vagy rajta, ha még csak szervezed, álmodozol róla vagy pusztán csak elmondanád a véleményedet. Lehetsz feleség, menyasszony, kislány, férj, vőlegény, nagymama, nagypapa, barátnő… Interjúalanyaink sem kivételek! Mindenkinek felteszünk 5 kérdést az esküvőről. Kövess minket a Facebook oldalunkon is!