“Tizenöt éves voltam, mikor először besétált az életembe a győri konzervatórium ajtaján. Majd a sorsunk folyása külön utakra terelt minket. Tavaly, majd tíz év után, egy váratlan álom hatására újra felkerestem és szépen szárba szökött bennünk a szerelem.” – Zoltán titkos története a Secret Stories oldalán.

Hogyan folytatódott a közös történetetek?

Tavaly novemberben a kis félretett pénzünkből repülőjegyet vásároltunk a Kanári szigetekre. Egy-egy hátizsákkal és persze a titkolt eljegyzési gyűrűvel a tarsolyomban nekivágtunk a kalandnak. Mentünk hegyen-völgyön keresztül, aludtunk barlangban és a csillagok alatt az óceán parton. Végül La Palma sziget déli csücskén a naplementében, egy világítótorony lépcsőin ücsörögtünk, mikor megkértem a kezét.

Mitől vagy a leginkább izgatott, ha a közelgő esküvődre gondolsz?

Egyszerű férfi révén, számomra az egész rettentő izgalmas. De, ha valami fontos nekem, akkor az az, hogy minden minimum olyan legyen, amilyet a menyasszonyom megálmodott magának, illetve magunknak. 

Mi a legfontosabb teendő számodra az esküvővel kapcsolatban és miért?

Nyerni a lottón! A viccet félre téve, most az a legfontosabb, hogy az egész esküvőt lakodalmastul megszervezzük, és valahogy kigazdálkodjuk. Az utóbbi nem olyan egyszerű, mivel mind a ketten hivatásos zenészek vagyunk. Több fronton kell helytállnunk, de nem lesz gond, gyönyörű és szeretetteljes menyegzőnk lesz. És ami a legjobb, hogy zenészből nem lesz hiány.

Milyen esküvőt álmodtatok meg magatoknak? 

Szeretnénk találni egy kis takaros, régi templomot, szép falusi környezetben. A ceremónia alatt egy vonósnégyes fogja húzni az angyali muzsikát. A lakodalmat szintén a természet közelsége ihleti. Jómagam vízpartról, fákról, világító mécsesekről, és felhőtlen boldogságról ábrándozom a családtagok és a barátok koszorújában, szépséges feleségemmel az oldalamon. Csak halkan súgom meg, gólyalábasok feltűnése sem kizárt és egy seregnyi népzenész megjelenése egészen biztos. A designt folyamatosan álmodjuk, mivel mi magunk szeretnénk megcsinálni az összes díszítést.

Természetes anyagokat és pasztellszíneket részesítünk előnyben. Bővebben a főnökasszony tudna nyilatkozni.

Szerinted van létjogosultsága a házasságnak a 21. században? 

A kérdés jogosan vetődik fel a mai materialista világunkban. Véleményem szerint van létjogosultsága a házasságnak a 21. században is, mivel egy olyan energiának a megnyilvánulása, ami örök. Hiszen láthatjuk, hogy korok, rendszerek, vallások jönnek-mennek, de az ember ősidők óta késztetést érez arra, hogy kihirdesse a föld és az ég előtt, ő bizony megtalálta a másik felét. Innen ered a feleség szavunk is. Így hát hallja meg mindenki, én is megtaláltam!

Tetszett Zoltán története? Olvass még több titkos történetet ide kattintva! Tanulságok, vicces történetek, megható pillanatok. A Secret Stories állandó rovata kíváncsi mindenki véleményére az esküvőkkel kapcsolatban. Akkor is, ha már túl vagy rajta, ha még csak szervezed, álmodozol róla vagy pusztán csak elmondanád a véleményedet. Lehetsz feleség, menyasszony, kislány, férj, vőlegény, nagymama, nagypapa, barátnő… Interjúalanyaink sem kivételek! Mindenkinek felteszünk 5 kérdést az esküvőről. Kövess minket a Facebook oldalunkon is!