Ezúttal egy kedves Daalarna menyasszonyunk, Zsuzsi és kedvese, Viktor titkos történetét ismerhetitek meg 5 kérdés az esküvőről rovatunkban.

Fotók: RooM8 Photography

Hogyan ismerkedtetek meg és milyen volt a lánykérés?

New Yorkban ismerkedtünk meg, mindketten egy cégnél dolgoztunk. Én friss New York-i lakos voltam, Viktor már több éve ott élt, és oda járt egyetemre is. A megimerkedésünk első pár hónapjára mindketten másképpen emlékszünk egy kicsit: Viktor verziója szerint ő azért keresett meg és hívott el folyamatosan kávézni, mert “szimplán” barátkozni akart, az én emlékezetem szerint (és ez az igazi), nagyon megtetszettem neki és a kevés magyar lány révén azonnal belém szeretett, ezért rendszeresen randikra hivott el. 🙂

Én akkor láttam meg benne a barátságon túl valamit, amikor az egyik házibuliba egy tál saját maga által sütött krumplis pogácsával állitott be, megszégyenítve a háziasszony lapos pogácsáit (úgy látszik, az én szívemhez is a hasamon keresztül vezetett az út). Már a kapcsolatunk elején rájöttünk, hogy mennyire szeretünk együtt utazni és mennyire imádjuk egymás társaságát: hasonló mindenben szinte az ízlésünk, szeretünk jókat enni, emberek között lenni, utazni, és ugyanannyira nyitottak vagyunk a világ felé. Én megtanultam a kedvéért síelni, ő pedig búvárkodni. Miatta utaztam át Londonba, és éltünk le ott két évet, aztan együtt jottünk már vissza New Yorkba.

A lánykérés is egy utazás alatt történt, egy karibi szigeten, de már annyira együtt láttuk akkora az életünket, hogy a válaszom a kérdésére egy szimpla “na végre” volt a szokásos “igen” helyett.

Ha 5 szóval kellene jellemezned, milyen volt az esküvőtök?

Eredeti, laza, kötetlen, felszabadult és sok nevetéssel teli – olyan, mint mi magunk vagyunk.

Mi volt a legemlékezetesebb pillanat?

Az egész estére nagy szeretettel emlészem és hálával, hogy mindenki eljött, aki csak tudott, néhányan a világ másik részéről (Ausztrália, London, New York, Kanada) csak hogy velünk lehessenek. A legemlékezetesebb örökre húgom ajándéka marad, aki titokban összeállított egy videót rövid üzenetekel azoktól az emberektől, akik mégsem tudtak ott lenni, de nagyon szeretttek volna. Ezt a tortavágás után nekünk levetítették, és sosem fogom elfelejteni azt az örömöt, amit mindkettőnknek okozott ezzel. A világ legjobb húga és nagyon szeretem!

 

Mi volt, ami miatt a leginkább izgultál a nagy nap előtt?

Őszintén? Minden. Rettegtem, mekkora feladat lesz ez nekünk, New Yorkból megszervezni…hogy senki sem jön el ilyen messzire és hogy sok hagyománynak kell majd megfelelnem. De Nóri és Szandi, az esküvőszervezőink a Joybox-tól, olyannyira megkönnyitették nekünk ezt a feladatot, hogy ha jól emlékszem, Viktor a köszöntőbeszédében is megemlítette őket. Mindent úgy elintéztek, ahogy mi szerettük volna, tanácsot adtak, ahol bizonytalanok voltunk és mindvégig szem előtt tartották, hogy mi milyen esküvőt szeretnénk. Egy kicsit hagyománybontó, laza, kötetlen és felszabadult kerti partira vágytunk. Mindenben támogatták a döntésünket, és interneten bármikor elérhetőek voltak, ha kérdésünk volt. És a végeredmény pont az lett, amiről álmodtunk: egy késő nyári esküvővel egybekötött, New York hangulatát idéző buli, sátorban, a természetben, de mégis Budapest szívében, ahova hajóval érkeztek a vendégek és velünk együtt ünnepelt mindenki végig, megkülönböztetés és erőltetett hagyományok nélkül. A nyitótáncunk Frank Sinatra volt, és együtt táncoltunk mindenkivel hajnalig. 

Változtatnál valamin utólag, ha lehetne?

Sokkal, de sokkal tovább tartana… Mondjuk két napig. Vagy inkább egy hétig. 

Tetszett Zsuzsi és Viktor története? Olvass még több titkos történetet ide kattintva! Tanulságok, vicces történetek, megható pillanatok. A Secret Stories állandó rovata kíváncsi mindenki véleményére az esküvőkkel kapcsolatban. Akkor is, ha már túl vagy rajta, ha még csak szervezed, álmodozol róla vagy pusztán csak elmondanád a véleményedet. Lehetsz feleség, menyasszony, kislány, férj, vőlegény, nagymama, nagypapa, barátnő… Interjúalanyaink sem kivételek! Mindenkinek felteszünk 5 kérdést az esküvőről. Kövess minket az Instagram oldalunkon is!