Tanulságok, vicces történetek, megható pillanatok. A Secret Stories kíváncsi mindenki véleményére az esküvőkkel kapcsolatban és a titkos történeteddel most egy egyedi Daalarna ruhát is nyerhetsz az esküvői vagy az alkalmi kollekcióból.

,nyereményjáték,nyerj,daalarna,esküvői ruha,esküvő,alkalmi ruha,nyerj,

Fotó: Papp Évi és Schneider Zoltán

 A jelentkezés feltételetei

A nyereményjátékra akkor is jelentkezhetsz, ha már túl vagy az esküvőn és akkor is, ha még csak szervezed vagy álmodozol róla. Lehetsz feleség, menyasszony, barátnő, kislány vagy nagymama, a lényeg, hogy a TE tikos történetedet olvashassuk a jelentkezésedben. Nincs más dolgod, mint az alábbi 5 kérdést megválaszolni, attól függően, hogy életed melyik szakaszában tartasz éppen:

Ha már volt esküvőd:

 1. Hogyan ismerkedtetek meg a férjeddel és milyen volt a lánykérés?
 2. Ha öt szóval kellene jellemezned, milyen volt az esküvőtök?
 3. Mi volt a legemlékezetesebb pillanat?
 4. Mi volt, ami miatt a leginkább izgultál a nagy nap előtt?
 5. Változtatnál valamin utólag, ha lehetne?

Ha mostanában lesz a nagy nap:

 1. Hogyan ismerkedtetek meg a pároddal és milyen volt a lánykérés?
 2. Mitől vagy a leginkább izgatott, ha a közelgő esküvődre gondolsz?
 3. Mi a legfontosabb teendő számodra az esküvővel kapcsolatban és miért?
 4. Milyen esküvőt álmodtatok meg magatoknak?
 5. Szerinted van létjogosultsága a házasságnak a 21. században?

Ha még csak álmodozol róla:

 1. Melyik volt életed eddigi legjobb lagzija, ahova meghívtak és miért? 
 2. Hogyan képzeled el a nagy Ő-t, milyen tulajdonságokkal kell, hogy rendelkezzen?
 3. Milyen lenne az álomesküvő számodra?
 4. A legszebb dal szerinted a szerelemről?
 5. Ha álomnászút, akkor…?

FONTOS: Kérünk, hogy pályázathoz csatolj legalább egy jó minőségű fotót is (rólad és/vagy rólatok) és tüntesd fel az emailben, hogy alkalmi vagy esküvői ruhára pályázol.

A pályázatokat e-mailben várjuk az info@secretstories.hu címre. Kérjük, hogy a tárgyba ezt írd: “Az én titkos történetem”. A jelentkezéssel beleegyezel abba, hogy a SecretStories.hu weboldalon közzétegyük a legjobb pályázatokat. Az 5 kérdésre adott válaszok minimális karakterszáma 1500, a maximális 3000. Jelentkezési határidő: 2017. március 31. További információkat találtok a linkre kattintva, a játékszabályzatban

UPDATE: Megvannak a nyertesek!

Kedves Secret Stories és Benes Anita Daalarna rajongók! Köszönjük, hogy ilyen sokan játszottatok velünk: több száz jelentkezés érkezett hozzánk “Az én titkos történetem” pályázatra. Az alkalmi ruha nyertese Dajka Orsolya, az esküvői ruhának pedig Szenczy Alexandra örülhet. A nyertesekkel emailben is felvesszük a kapcsolatot. Még egyszer köszönjük mindenkinek, aki időt és energiát fordított arra, hogy elküldje nekünk a titkos történetét, nagyon nehéz volt választani a sok őszinte, megható, vicces vagy éppen romantikus írás közül. Az elkövetkezendő hetekben ezért szeretnénk megosztani majd az olvasókkal a legjobb pályázatokat a weboldalunkon. 

Lájkold a Secret Stories-t a Facebookon és az Instagramon is!