Nagy örömünkre a Daalarna ruhák már nem csak Budapesten, hanem a világ számos városában elérhetők az Egyesült Államoktól Ausztrálián át Európáig. Rovatunkban a Daalarna néhány nemzetközi partnerszalonját ismerhetitek meg közelebbről. A második részben a kölni Victoria Rüsche esküvői szalon tulajdonosa, Victoria Rüsche válaszolt a kérdéseinkre. 

Mikor nyitottad meg a Victoria Rüsche esküvői szalont?

2011-ben, méghozzá azért, mert akkoriban hiány volt modern stílusú esküvői szalonokból Németországban. Olyan nőket képzeltem el a vásárlóimnak, akik önmaguk szeretnének lenni a nagy napon is. Akik farmert és pólót viselnek a hétköznapokban, és ezért az esküvőjükön sem szeretnének hercegnőnek öltözni. Ugyanakkor szexi, kényelmes és alkalomhoz illő ruháról álmodnak.

Hogyan fogalmaznád meg a Victoria Rüsche koncepcióját?

Azt szeretném, ha a nők önazonosak lennének akkor, amikor férjhez mennek. Ehhez nincs szükségük arra, hogy túlságosan kiöltözzenek vagy olyan ruhát viseljenek, ami nincs összhangban a személyiségükkel.

Mesélnél a nálatok megtalálható ruhákról?

Szeretem, ha sokféle tervező van nálunk. A Daalarna mellett például az Anna Campbelltől, de sok helyi német tervezőtől is, illetve a saját márkám, a Victoria Rüsche is megtalálható itt.

Hogyan találtál rá a Daalarnára és miért érezted úgy, hogy helye van a márkának a szalonodban?

Az interneten láttam meg először és azonnal beleszerettem. Rögtön tudtam, hogy ez a stílus nagyon hiányzik Németországból. Az anyagok hihetetlenül puhák, lágyan omló tüllökkel és változatos stílusokban – pontosan olyanok, amilyenekre a szalonunkba betérő menyasszonyok vágynak.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Victoria Rüsche (@victoriaruesche) on

Szerinted miért választanak a menyasszonyaid Daalarna ruhát életük nagy napjára?

Imádják a puhatüll szoknyákat a csipkefelsőkkel. Szerintem pontosan azért, amiért én is: egyszerre különlegesek és letisztultak.

A szalonodban megtalálható egy kimondottan kerekded menyasszonyok számára készített minikollekció is, amelyek között több Daalarna dizájn is megtalálható. Miben mások ezek a ruhák, mint a többi?

Azért hoztuk létre őket, hogy azok a menyasszonyok is jól érezzék magukat a nagy napon, akik az átlagosnál kerekdedebb testalkattal rendelkeznek. Általánosságban elmondható, hogy a ruhák hosszú ujjúak és egy melltartóval vagy fűzővel viselve is kényelmesek maradnak.

Daalarna esküvői ruhák kerekded menyasszonyok számára a kölni Victoria Rüsche szalonban

Daalarna esküvői ruhák kerekded menyasszonyok számára a kölni Victoria Rüsche szalonban

Személy szerint miért szereted az esküvőket?

Korábban varrónőként dolgoztam egy esküvői szalonban és ez idő tájt szerettem bele az esküvőkbe. Szeretek a nagy nap részese lenni, és hogy a menyasszonyokat hozzásegíthetem álmaik ruhájának kiválasztásához. Minden egyes apróságot imádok a szakmámban, talán a legjobb érzés, amikor a boldog menyasszonyokat viszontláthatom az esküvői fotóikon.

Tausendschön Photographie

Kattints ide a Victoria Rüsche weboldaláért vagy nézegess valódi, Daalarna ruhás esküvőket ide kattintva!