Néhány nappal karácsony előtt is lehet értékes és hasznos ajándékokat találni. Íme 5 last minute karácsonyi ajándék, amelyekkel örömet szerezhettek szeretteiteknek. Ha van a családi vagy baráti körötökben esküvőre készülő menyasszony, akkor ő különösen boldog lesz az alábbi meglepetésektől. 

Jegyesfotózás/családfotózás

Fotó: Tálos Sarolta / Charlot Photography

Lepd meg a párt az esküvő előtti jegyesfotózással, vagy ha már házasok, akkor egy családfotózással! Ha nem mered előre lefoglalni a fotóst, csak meséld el egy kedves kis karácsonyi lapra írva az ajándékod lényegét, és később majd együtt pontosítjátok a részleteket, például a fotós kilétét és az időpontot. Ebben a rovatunkban sok-sok szuper fotós közül böngészhettek, akiket jó szívvel ajánlunk. 

Különféle dekorációk

Fotók: Török-Bognár Reni / Natural Wedding Decor

Egyik kedvenc dekoros szolgáltatónk, a Natural Wedding Decor webshopjában böngészve igazi kincseket találtok, ráadásul személyesen akár még december 22-én és 23-án is átvehetitek a kiszemelt szépségeket. 

Hozzájárulás az álomruhához

Fotó: Papp Éva és Schneider Zoltán / Daalarna

Garantáljuk, hogy a megajándékozott a nyakadba fog ugrani az örömtől, ha egy Daalarna ajándékutalvánnyal hozzájárulsz álomruhája költségeihez, legyen szó egy menyasszonyi ruháról vagy egy olyan alkalmi kreációról, amely stílusos és örök darabja lehet a gardróbnak. A budapesti szalon december 21-én este 6-ig tart nyitva – itt beszerezhetitek a meglepetésutalványt. 

Desszertes könyv

Fotó: Török-Bognár Reni

Egy desszertes könyvvel gyakorlatilag sosem lehet mellélőni, pláne ha az egyik legizgalmasabb hazai cukrász, Horváth Alexandra, az Egy csipet torta tulajdonosa a szerzője. A  Hangulatfüggő nem kizárólag a sütés szerelmeseihez szól, a modern és művészi köntös, amibe az alkotók bújtatták, lehetővé teszi, hogy bárki könnyen azonosulni tudjon vele, aki szereti a szépet és nyitott az újításokra. A könyvet december 18-áig még online is meg tudjátok rendelni, hogy a fa alá kerüljön, de 19-étől az Egy csipet torta műhelyében is hozzájuthattok személyesen, ha inkább biztosra mennétek! 

Hozzájárulás a nyaraláshoz/ nászúthoz

Fotó: Simon Teodóra és Rokolya Zsolt / Izland

Nem baj, ha nem tudod a megajándékozott(ak) úti célját, hiszen a legtöbb légitársaságnál ma már szinte bármilyen címletben lehet utalványokat vásárolni, így biztosan kitörő örömmel fogadják majd az ajándékodat. Igazi jolly joker, pláne ha olyan társaságnál foglalsz, akiknél sok desztináció közül lehet válogatni.