Újabb sztáresküvő fotói söpörtek végig az interneten: három napig tartó világra szóló lakodalmat tartott házasságkötésük alkalmából Ana Ivanovic és Bastian Schweinsteiger.

,Ana Ivanovic,Bastian Schweinsteiger,esküvő,sztáresküvő,

 

A Roland Garros-győztes szerb teniszezőnő és a Manchester United középpályásaként világhírűvé vált Bastian az egyik napon polgári, a rá következőn templomi szertartással is megerősítette egymásnak tett fogadalmát. A lagzit Velencében rendezték, ahol a szertartásokra hajón érkezett az ifjú pár.

Ana a polgári szertartásra egy egyszerű, görög stílusú ruhát választott, amelynek árát már le is nyomozták a jól értesült bloggerek (Parker, 298 dollár, természetesen azóta már minden darabot eladtak belőle), a templomi szertartáshoz készült menyasszonyi ruha pedig egy igazi királynős, hosszú uszályos álomkreáció volt (hasonlóan Ciara ruhájához, amelyet ide kattintva mutatunk meg).

A lagzit pontosan ott tartották, ahol néhány évvel ezelőtt Amal és George Clooney: az Aman Canal Grande luxushotel 300 vendégről gondoskodott aznap este, a háromnapos esemény pedig megközelítőleg 1 millió eurójába került a házaspárnak.

A lagzi azonban itt még nem ért véget: Ana szülőhazájában folytatódott, a hírek szerint egy vajdasági étteremben.

Mutatjuk az inspiráló képeket a velencei esküvőről:

Fotók forrásai: vogue.de, Instagram.com/bastianschweinsteiger, Twitter.com/AnaIvanovic, womenstennicblog.com