Dianna Agron és vőlegénye, Winston Marshall szakítottak a hollywoodi sztáresküvők klasszikus hagyományaival és egy merész választással Marokkót jelölték ki esküvőjük fő helyszínéül. A Glee sztárja ráadásul az esküvői ruha színét sem a tradíció szerint választotta. Jöjjenek a nagy nap mesés részletei a SecretStories.hu-n!

A helyszín

A helyszín Marokkó, azon belül is a sivatag, ahova tevén vonult be a gyönyörű menyasszony, majd a násznép is követte őt. Bár Dianna Agron a saját hivatalos social média felületein egyelőre nem posztolt fotókat az esküvőről, a vendégsereg szerencsére nem volt szégyenlős, így az ő képeikből válogatva idézzük fel a pár nagy napját.

 

 

Az esküvői ruha

Dianna az esküvőt megelőző napon egy virágos Gucci ruhában pompázott, turbánnal a fején, a nagy napra pedig egy álomszép Valentino ruhát választott a kifutóról, amely a Net-a-Porter online luxusáruházban 12500 eurós áron (közel 4 millió forint) vásárolható meg. Az ekrü tüllruha különlegességét könnyedsége és légiessége adja, amelyet gyöngy- és flitterdíszítések tesznek még ragyogóbbá. Tényleg teljesen olyan, mintha viselője az Ezeregyéjszaka meséiből csöppent volna elő. A Glee sztárja fátyol helyett egy ezüstcsillagos fejdísszel tökéletesítette a szettet.

,sztáresküvő,Dianna Agron esküvő,Dianna Agron Winston Marshall,sivatag,sivatagi esküvő,marokkó,marokkói esküvő,marokkói sivatag,esküvő sivatagban,különleges esküvői helyszínek,indiai esküvő,arab esküvő,hagyományok,

Az esküvő

A háromnapos esemény partiját a marokkói Beldi Country Club-ban rendezték. Az esküvőn a divat- és sztárvilág több jelentős alakja is felbukkant, például Selby Drummond a Vogue-tól vagy Carey Mulligan színésznő.

 

 

 

Fotók: Instagram/@tracydoob,@kylehotchkisscarone, net-a-porter.com,Flickr

Lájkold a Secret Stories Facebook oldalát, hogy mostantól még több titkos történetről értesülj az esküvők világából!