A magánéletben is révbe ért minden idők legsikeresebb olimpikonja. Michael Phelps huszonháromszoros olimpiai bajnok amerikai úszó nyáron titkos esküvőn vette feleségül szerelmét, Nicole Johnsont.

,michael phelps,michael phelps esküvő,nicole johnson,phelps esküvő,sztáresküvő,michael phelps házasság,phelps barátnője,phelps felesége,

Michael néhány nappal ezelőtt osztott meg egy fotót hónapokkal korábban megtartott esküvőjükről. A kép mellé csak ennyit írt: „A legjobb barátom…szeretlek!” Nem sokkal később pedig Nicole posztolt egy másik fotót a nagy napról, ennél több meghitt pillanatot azonban nem szeretnének megosztani a nyilvánossággal az esküvőjükről.

Annyitbiztosan tudunk a nemzetközi internetes oldalak információi alapján, hogy az esküvőt június 13-án tartották az arizonai Paradise Valley-ben.

A gyönyörű esküvői fotókat a BooneStudios készítette, Nicole ruhája Julie Vino tervezése, amelyhez Jimmy Choo cipőket választott a nagy napra. A frizurája Kimi Conrad, a sminkjeLisa G Artistry munkája.

Nicole (aki korábban első helyezést ért el a Miss California USA szépségversenyen) és Michael 2007-ben ismerkedett meg egymással, az eljegyzés 2015 februárjában történt, első gyermekük, Boomer Robert Phelps pedig 2016. május 5-én született. Sok boldogságot az ifjú párnak!

,michael phelps,michael phelps esküvő,nicole johnson,phelps esküvő,sztáresküvő,michael phelps házasság,phelps barátnője,phelps felesége,

Fotók: BooneStudios/@m_phelps00

Még több sztáresküvőért kattints ide! Lájkold a Secret Stories Facebook oldalát, hogy mostantól még több titkos történetről értesülj az esküvők világából!