A német felmenőkkel is rendelkező, sikeres brazil modell, Gisele Bündchen és férje, Tom Brady február 27-én ünnepelték kilencedik házassági évfordulójukat. Ennek alkalmából Gisele soha nem látott képeket publikált a közösségi oldalán az esküvői ruhájáról.

A gyönyörű, immáron kétgyermekes modell és férje 2006-ban találkoztak először egy közös barát szervezte vakrandin, ami Gisele állítása szerint szerelem volt első látásra. Egyből tudtam, amint megpillantottam őt. Egy közös barátunk által találkoztunk. Amikor megláttam, mosolygott, és azt gondoltam ez a mosoly a legszebb, legkarizmatikusabb mosoly amit valaha láttam!

Leültünk, majd három órán keresztül beszélgettünk, és én tudtam, hogy ő az igazi, közös értékrenddel és beállítottsággal.

Haza kellett utaznom karácsonyra, de egyáltalán nem akartam elmenni. Ismered az érzést, amikor nem tudsz betelni valakivel? Az első naptól kezdve, mióta találkoztunk, nem telt el úgy nap, hogy ne beszéltünk volna” – nyilatkozta Gisele Bündchen a Vanity Fair magazinnak.

Az eljegyzés (nem hivatalos forrás szerint) karácsony napján történt, a szerelmespár magángépén, néhány közeli családtag jelenlétében. Tom egy igazán elbűvölő, egyedi tervezésű gyémántgyűrűvel lepte meg kedvesét, és tette fel neki a nagy kérdést.

Gisele Bündchen eljegzési gyűrűje

Az esküvőt két helyszínen is megtartották: a szertartást Santa Monicában, csupán szüleik jelenlétében, a lagzit pedig két hónappal később Costa Ricában szervezték meg. A volt Victoria’s Secret modell ruháját nem más, mint a Dolce & Gabbana tervezte.

A pár 2009-es esküvőjéről viszonylag kevés információ látott napvilágot, ám néhány nappal ezelőtt mindketten megható képekkel és alattuk szívhez szóló üzenettel emlékeztek meg a házassági évfordulójukról az Instagram oldalon.

Micsoda kaland volt ez az elmúlt 9 év. Szeretek veled tanulni és növekedni. Boldog évfordulót, életem szerelme! Nagyon szeretlek!” – írta Gisele a gyönyörű esküvői képük alá angol és portugál nyelven is.

Férjénél sem maradt el a megható poszt és a hozzá tartozó leírás: “Élni, nevetni, szeretni…És én szeretlek! Boldog évfordulót! Nagyon szeretlek!!” – Írta Brady, az NFL tehetséges sportolója, szintén két nyelven.

Ne maradj le egy cikkről sem: lájkold a Secret Stories-t a Facebookon! Minden idők 10 legszebb királyi esküvői ruhája – kattints ide cikkünkért!  Ide kattintva Grace Kelly mesés ruháját idézzük fel, ezen a linken pedig valódi esküvőket nézegethetsz.