Természetesen a sztárok is emberek, így nem meglepő, hogy nekik is vannak barátaik, családtagjaik, akik ha megházasodnak, meghívják őket is az esküvőre. Sőt mi több, gyakran felkérik őket tanúnak vagy koszorúslánynak is. Ebben a cikkben hírességek koszorúslány ruháját mutatjuk meg, hogy inspirálódhassatok belőle, ha esetleg idén nyáron ti is hasonló programnak néztek elébe.

Pippa Middleton

Elsőként napjaink talán leghíresebb koszorúslányát emelnénk ki, Pippa Middletont, aki 2011 tavaszán vonult a sorok között nővére, Kate Middleton mögött. Ruhája egy letisztult, királyi esküvőhöz méltó Alexander MQueen darab volt, ami kiemelte karcsú alakját és szolid dekoltázsát.

Hírességek koszorúslány szerepben – Pippa Middleton esküvőjét pedig itt nézhetitek meg

Taylor Swift

Bár meglehetősen ritka, hogy a hírességek gyerekkori legjobb barátai a sztárrá válásuk után is megmaradnak, azért van néhány üdítő kivétel. Ilyen Taylor Swift és Britany Maack barátsága. A két lány 10 napos koruk óta ismeri egymást, és néhány évvel ezelőtt a 2014-es Grammy-díjátadórais elvitte magával Taylor a barátnőjét. Kapcsolatuk időtállóságára a legjobb bizonyíték, hogy a pennsylvaniai lány Taylort kérte fel tanújának az esküvőjére, amelyet 2016 elején tartottak. A 26 éves énekesnő pedig boldogan vállalta és olyan beszédet mondott a lagziban, hogy szem nem maradt szárazon. Erről az esküvőről ebben a cikkünkben részletesen is beszámoltunk.

hírességek koszorúslány

Eva Longoria

A latin szépség, Eva Longoria koszorúslány ruhája igazi telitalálat volt 2015-ben barátnője, Alina Peralta spanyolországi menyegzőjén. A színésznőnek könnyű dolga lehetett ezzel a gyönyörű türkiz ruhával, hiszen kreol bőrével és mogyoróbarna hajával tökéletes harmóniát alkotott. (Eva Longoria 2016-os esküvőjéről pedig itt olvashattok.)

 

Cara Delevingne

A híres topmodell, Cara Delevingne 2014-ben kísérte nővérét, Poppy Delevingne-t koszorúslányként londoni esküvőjén, ahol mindketten Chanel ruhát viseltek. A nővérek ruhája visszafogott, nőies vonalakat képviselt. A képek alapján akár Cara ruhája is megállta volna helyét menyasszonyi ruhaként.

Margot Robbie

Margot Robbie 2017 májusában bújt koszorúslány szerepbe barátnője, Julia Koenig Hawaii-on megrendezett esküvője alkalmával. A koszorúslány ruhája halványzöld alapon fehéres virágokkal hűen tükrözte a Hawaii-ra oly jellemző hangulatot és mediterrán életérzést.

Alessandra Ambrosio

A szépséges Victoria’s Secret modell, Alessandra Ambrosio sok más modellel együtt volt a koszorúslánya barátnőjének, Ana Beatriz Barrosnak 2016 nyarán. A görögországi esküvőn a lányok mismatch összeállítású ruhái a rózsaszín árnyalataikkal tökéletes koszorút fontak a menyasszony köré.

Erről az esküvőről részletesen is beszámoltunk: ide kattintva nézegethetsz még több képet róla. 

Milyen legyen a koszorúslányok ruhája? Kattints ide Benes Anita, a Daalarna tervezőjének tippjeiért! Ha nem akarsz lemaradni egyetlen cikkünkről sem, kövesd a Secret Stories-t a Facebookon!