A helyszín a lenyűgöző Maldív-szigetek, a menyasszony pedig az egyik legnépszerűbb topmodell, Isabeli Fontana. Íme a részletek!

Újabb Victoria’s Secret modell mondta ki a boldogító igent: Ana Beatriz Barros álomesküvője után most Isabeli Fontana is örök hűséget esküdött szerelmének, Diego Ferrerónak. Hol máshol, mint a Maldív-szigeteken. A dolog érdekessége, hogy Ana egy hónappal ezelőtti esküvőjén Isabeli volt a koszorúslány (nézzétek vissza a míkonosziesküvő képeit ide kattintva).

A menyasszony ráadásul igazi, tengerparti esküvőhöz méltó ruhában (vagy inkább ruhának álcázott bikiniben) ment férjhez, amely kizárólag az olyan bombázókon mutat jól, mint amilyen a 33 éves brazil szépség. Az esküvői ruhát ezért nem is egy ruhatervező, hanem egy fürdőruhamárka, a Agua de Coco tervezte. A márka elmondása szerint egyébként ez volt az első általuk tervezett menyasszonyi ruha, bár a képeket elnézve biztosak vagyunk abban, hogy nem az utolsó.

Nézzétek végig a csodás képeket, amelyeket Isabeli és Diego vendégei valamint a brazil Vogue posztoltak az Instagram oldalukra!

 

 

 

 

 

 

Lájkold a Secret Stories Facebook oldalát, hogy mostantól még több titkos történetről értesülj az esküvők világából!