Kasza Tibor és menyasszonya, Manker a Grand Canyonnál esküdött örök hűséget egymásnak. Darai Andrea esküvői ruhája a Daalarna LOVESTORY kollekciójának egyik legkülönlegesebb darabja volt. Íme a részletek!

Kasza Tibi titokban vette el menyasszonyát, Mankert. Az esküvőt Amerikában, a Grand Canyonnál tartották. „A lánykérés után azt akartuk, hogy ez a nap csak a miénk legyen, és csak rólunk szóljon. Varázslatos volt a helyszín, csodálatos érzés volt a végtelen Grand Canyon felett kimondani azt a bizonyos “Igen”-t. Természetesen a családunkkal már megünnepeltük az esküvőnket, és elérkezettnek láttuk az időt, hogy a rajongóinkat is beavassuk a titkunkba” – nyilatkozta Kasza Tibi a twn.hu weboldalnak.

Kasza Tibi és Manker esküvője a Grand Canyonnál – Darai Andrea esküvői ruhája a Daalarna LOVESTORY kollekciójának egyik legkülönlegesebb darabja volt, Képek a TWN.hu írásos engedélyével

Darai Andrea esküvői ruhája

A boldog menyasszony, Darai Andrea, akit a rajongók többsége becenevén, Mankerként ismer, a Daalarna LOVESTORY kollekció egyik legszebb, csipkeapplikációs ruháját választotta a nagy napra. Benes Anita így mesélt a Secret Stories-nak a különleges ruha elkészítéséről:

„Ahogy minden egyedi megrendelésünknél, ezt a ruhát is személyre szabottan készítettük, de annyit elárulhatunk, hogy apróbb változtatásokkal a LOVESTORY lookbookban látható fazont viselte Manker a nagy napon. A Daalarnánál idén több titkos esküvőben közreműködtünk, ami mindig nagyon izgalmassá teszi a munkánkat. A csapat nevében nagyon sok boldogságot kívánunk az ifjú párnak, Manker gyönyörű menyasszony volt.”

Ezt a gyöyörű ruhát viselte Manker a nagy napon a LOVESTORY kollekcióból – Fotók: Daalarna/Papp Éva és Schneider Zoltán

Az elmúlt hónapokban számos hazai hírességnek készített esküvői ruhát Benes Anita: Rúzsa Magdi esküvőjéről néhány héttel ezelőtt számoltunk be, de Szilágyi Áron és Szántó Betti nagy napjáról vagy Rubint Réka 15 éves hűségfogadalmáról is elsőként értesülhettek a Secret Stories olvasói.

Menyasszonyok, figyelem! A Daalarna LOVESTORY kollekciója és a legújabb, 2018-as esküvői kollekció, az OCEAN megtalálható és próbálható a Daalarna budapesti showroomjában. Időpont-foglaláshoz kattintsatok ide az elérhetőségekért.