Sok-sok találgatást követően Miley Cyrus és Liam Hemsworth végre tényleg összeházasodott! A szűk körű, titkos esküvőhöz tökéletesen illő ruhát a legendás Vivienne Westwood tervezte.

2018-ban egyre több híresség tette le voksát az etikus divat mellett. Meghan Markle például egy Stella McCartney kreációt viselt az esküvőjén második ruhaként, ami igazán kedves gesztus egy királyi esküvőnél. Most Miley Cyrus esküvői ruhája kapcsán került a reflektorfénybe újra az etikus divat, hiszen ő is egy környezettudatos tervezőtől, Vivienne Westwoodtól választott ruhát a nagy napjára.

Az egyszerű, csónaknyakú selyemruha remek választás volt a mindvégig titokban tartott esküvőre, amelyről Miley karácsonykor osztott meg néhány sejtelmes fotót. A tervező, Vivienne Westwood filozófája a „Vásárolj kevesebbet, válassz jól, hogy tovább tartson” szlogen köré épül, Miley ruhája pedig minimalista stílusa miatt később más alkalmakra is tökéletes lehet majd.

A 26 éves Miley Cyrus és nála három évvel idősebb szerelme, Liam Hemsworth már csaknem 10 éve ismerik egymást. A barátságból szerelem lett, majd több szakítás és egymásra találás után 2012-ben eljegyzés. Aztán 2013-ban újabb szakítás, amit egy 2016-os kibékülés követett az ausztrál színésszel. Azóta pedig boldogan élnek, amíg meg nem halnak…legalábbis mi drukkolunk nekik!

Ezek voltak 2018 legszebb sztáresküvői – szavazz a kedvencedre! Kövess minket az Instagramon még több inspirációért vagy nézd meg a Daalarna legújabb esküvői kollekciójának kampányfotóit ide kattintva