Napjaink hírességei nagy szerepet játszanak a különböző divatirányzatok forradalmasításában, híres tervezőkkel összeállva debütálják a merészebbnél merészebb összeállításokat. Sokan a nagy napjukra is bevállalósabbak, és a hagyományos fehér-törtfehér színektől eltérve a színes menyasszonyi ruha mellett döntöttek. Íme egy kis inspiráció azoknak, akik a hagyományoktól elétérő ruhában gondolkodnak.

Elizabeth Taylor

Hírességek, akik a színes menyasszonyi ruha mellett döntöttek

Hírességek, akik a színes menyasszonyi ruha mellett döntöttek

A 20. század örök dívájának nyolc alkalommal volt lehetősége menyasszonyi ruhát választania és viselnie, ami egyrészt házasságai látszólagos sikertelenségeit jelentik, de úgy is felfoghatjuk, hogy egyúttal a színésznő szenvedélyes bizalmát is jelképezik a házasságkötésben. Elizabeth harmadik és negyedik “igen”-je alkalmával a hagyományoktól eltérően színes menyasszonyi ruhát viselt a nagy napján. Mindkét ruha egyedülálló volt a maga nemében, és nem csupán a színésznő esküvői viseletei közül tűntek ki meghatározó színeikkel, hanem átfogóan, a menyasszonyi ruhák sokasága közül is forradalmasított irányzatnak számítottak!

Elizabeth Taylor ttöbbi esküvői ruhájáról már írtunk korábbi cikkünkben, amelyet ide kattintva olvashatsz el. 

 

Julianne Moore

A többszörösen díjnyertes színésznő második házasságkötése alkalmával egy egyszerű, de annál nagyszerűbb ruhát választott magának a Prada alkotásai közül. Természetes vörös haját és fehér bőrét jól hangsúlyozó, sápadt-levendula szín ruhában mondta ki az igent szerelmének, Bart Freundlich-nak 2003-ban, egy közeli barátjuk Greenwich Village-i házában.

 

Kaley Cuoco

A népszerű Agymenők sorozat sztárja, Kaley esküvője több szempontból is egyedülállónak számított, hiszen 2013 szilveszterén vonult az oltár elé, nem is akárhogyan. A választása egy rózsaszín, tüll Vera Wang ruhára esett, amiben igazi mesebeli hercegnőnek érezhette magát. Azóta a színésznő és férje, Ryan Sweeting útjai elváltak, azonban a felejthetetlen rózsaszín ruhaköltemény garantáltan beírta magát a menyasszonyi ruhák történelmébe.

Színes menyasszonyi ruhát szeretnél? Olvasd el Benes Anita tanácsait a hagyományostól eltérő esküvői ruhákkal kapcsolatban!

Gwen Stefani

A vadóc énekesnő hű maradt önmagához, és a tőle elvárt módon ment férjhez Londonban, 2002 őszén. Egy színátmenetes, John Galliano tervezte, festett selyem Dior ruhában lejtett végig a sorok között. Az ikonikus sötétpink rúzs sem maradt el a nagy nap során, feltehetőleg a ruhát is ahhoz igazította. Férjével 2016-ban elváltak, de kíváncsian várjuk, hogy a jövőben lesz-e még vadóc megjelenésű esküvője a csinos énekesnőnek.

 

Shenae Grimes

Egy rockénekes (Josh Beech) menyasszonyaként nem meglepő, hogy Shenae Grimes a fehér, szokványos menyasszonyi ruha helyett egy vagány, fekete tüll szoknyás Vera Wang ruhát viselt londoni esküvőjén, 2013-ban. A színésznő tökéletes csokrot választott egyedi ruhájához, hiszen a fekete árnyalataihoz mi sem illik jobban, mint egy vörös rózsacsokor.

 

Jessica Biel

Hollywood kedvenc sztárpárja, Jessica Biel és Justin Timberlake esküvője sem volt rendhagyó a menyasszony ruháját tekintve. Jessica az olaszországi mennyegzőre az olasz származású tervező, Giambattista Valli ruháját találta leginkább megfelelőnek. Az óriás virágszirmos, halványrózsaszín menyasszonyi ruha Valli 2012-es tavaszi, haute couture kollekciójának egyedi alkotása volt, ami káprázatosan mutatott a színésznőn.

 

Keira Knigthley

Fotók: Pinterest

A színésznő egyértelműen hatalmas rajongója a térdig érő, sápadtrózsaszín Chanel tüllruhának, amelyben 2013-ban ment feleségül James Rightonhoz, hiszen az esküvője csak egy alkalom volt eddig a három közül, amikor a szóban forgó ruhát viselte. A ruha a maga egyszerű szépségével tűnt ki a többi közül.

A menyasszony, aki színes esküvői ruháról álmodott – nézd meg, milyen, amikor egy valódi menyasszony dönt a színes menyasszonyi ruha mellett. Ne maradj le egyetlen titkos történetről se: lájkold a Secret Stories-t a Facebookon és az Instagramon is!