Bene Bogi, vagy ahogy külföldön ismerik, Bo Bene az elmúlt évtizedben számos nemzetközi divatháznak és magazinnak dolgozott modellként, mielőtt pár évvel ezelőtt eljutott élete első filmes castingjára és rögtön szerepet kapott Az ételművész (Burnt) című filmben Bradley Cooper és Sienna Miller oldalán. A gyönyörű modell ezúttal, ahogy ő fogalmaz, élete legfontosabb fotózására készül, hiszen hamarosan kimondja a boldogító igent szerelmének, Jamesnek. Interjúnkból nem csak a közelgő esküvő kulisszatitkait, hanem a legújabb szupertitkos filmes munkájának néhány részletét is elárulja a Secret Stories olvasóinak. 

Hogyan ismerkedtetek meg a vőlegényeddel?

Londonban találkoztunk egy bárban. Tudom, nem túl hagyományos manapság, ez még a Tinder-kor előtt volt. 🙂

Hogyan kérte meg a kezedet? Számítottál rá?

Thaiföldön voltunk. Privát éttermi élményt szervezett James a rizsföldekre nézve, egy kis faházból. Csak a szakács, pincér és egy thai hangszert játszó lány volt ott. Nagyon intim lánykérés volt.

A hotel dolgozói rózsaszirmokkal terítették be az ágyat a vacsora délutánján. Ez egy kis gyanúra adott okot. 😉

Bogi és James a lánykérés napján

Milyen esküvőt álmodtatok meg magatoknak?

Én nagyon szeretnék egy amolyan nem igazán „esküvős” esküvőt, ha érted, mire gondolok. Egy laza partit fesztiválhangulatban. Már ki is béreltünk egy 16. századi spanyol kastélyt. Nemcsak a szertartás, hanem a vacsora is a kertben lesz, ezért számomra talán a kert és a táj volt a legfontosabb a helyszínnel kapcsolatban.

Három napig tartó ünneplés lesz. A nagy nap előtti estére tengerparti sütögetést tervezünk koktélokkal, az esküvő utáni napra pedig ugyanazon a helyszínen egy medencés partit sok paellával (tipikus vasárnapi spanyol rizsétel).

Hogy álltok az esküvőszervezéssel? Hány vendéget vártok majd a nagy napra?

A helyszín és a fotós már le van foglalva – számomra ez volt a két legfontosabb dolog. Talán érthető, hogy modellként a képek nekem nagyon sokat számítanak. Viccesen azt is mondhatnám, hogy ez lesz a legfontosabb fotózás a karrierem során. 🙂

A vendégek számában még nem egyeztünk meg. Körülbelül 120 főt szeretnénk meghívni, de úgy tűnik, hogy többen leszünk.

Van esküvőszervezőtök vagy teljes egészében te tartod kézben a dolgokat?

Van esküvőszervezőnk. Mivel Mallorcán fogunk összeházasodni, mindenképp elkel a segítség. Fantasztikus csapatot találtunk a feladatra: Mille Papillons a nevük, három lány alapította. Ma már el sem tudnám nélkülük képzelni a szervezést! Teljesen meg tudok bennünk bízni, fantasztikus Judith stílusa a dekorációt illetően és nagyon tetszik benne, hogy sosem szervezne két egyforma stílusú esküvőt. Számára is mindegyik egyedi a maga nemében.

Az esküvőtök mely részletei a legfontosabbak számodra? Mi az, amit mindenképpen kézben akarsz tartani?

Én nagyon laza menyasszony vagyok, ezért nehéz bármit mondanom. Talán összességében az, hogy mindenki jól érezze majd magát, kérdés nélkül is. Ez a legfontosabb számomra.

Vannak olyan részletek, amiket már el lehet árulni a nagy napról?

Az biztos, hogy mindenképpen spanyol fogások lesznek vacsorára. Talán ami még érdekes és izgalmas, hogy én szeretnék food truckokat a koktélóra mellé. Mintha tényleg a fesztiválon lennél, és te választhatnád ki, hogy mit és hogyan szeretnél 2-3 opció közül. A koktélokkal szintén ez a tervem. 🙂

Milyen elképzeléseid vannak a ruháról? Teljes mértékben meglepetés lesz majd James számára?

Próbáltam kérdezni Jamest, hogy neki milyen stílusú ruha tetszene, de ő nem szeretne semmit sem tudni a ruháról, teljes mértékben meglepetés lesz neki.

Én a modellkedésnek köszönhetően sokszor bújhattam már menyasszonyi ruhába, ezért talán nem vagyok annyira izgatott a ruhapróbák miatt, mint általában a többi menyasszony. A stílusban sem vagyok teljesen biztos, viszont a kényelem fontos szempont lesz.

Anyukám szerint én egy kombinéban fogok házasodni – ezen mindig nagyon nevetek, mert lehet, hogy van benne valami igazság.

Bene Bogi a spanyol Sposa Bella esküvői magazin címlapján

Mi az, ami miatt a leginkább izgulsz a nagy nappal kapcsolatban?

Ha napsütés lesz, akkor már más miatt nem kell aggódnom.

Rengeteg helyen jártál már a világban a modellkedésnek köszönhetően. Van már konkrét elképzelésetek a nászút helyszínéről? Ha igen, miért pont arra esett a választásotok?

Ez egy nehéz kérdés. Sok helyen jártam, az biztos, de rengeteg van, ahol még nem, és azok vonzanak a legjobban. Az esküvő után rögtön elmegyünk egy mininászútra, és majd az év vége felé nagyon szeretnék Japánba menni. Fantasztikus ország és meg sosem jártam ott. Utána pedig Ausztrália és talán a Maldív-szigetekkel zárjuk a körutat.

 

Az esküvő szervezése mellett hogyan telnek a napjaid, milyen munkákkal?

Sokat utazom mostanában különféle országokba modellkedni, ami fantasztikus! Az elmúlt pár hónapban Fokvárosban, a Kanári-szigeteken és Hongkongban is dolgoztam, csak hogy az érdekesebb helyeket említsem. Néhány héttel ezelőtt pedig egy színészi munkát is kaptam, ami egyelőre hétpecsétes titok. Talán annyit elárulhatok, hogy egy új Netflix sorozatban kaptam szerepet, szóval nagyon boldog időszak ez számomra.