Bemutatkozás
A Waldorf-Wedding több, mint 20 éves tapasztalattal rendelkezik a vendéglátás területén. Szemmel tartjuk a legújabb trendeket – legyen szó ízekről, tálalásról vagy konyhatechnológiai eljárásokról – ám mindenek előtt: szívvel-lélekkel végezzük a munkánkat.
Számunkra a legfontosabb, hogy a szerelmesek igényeinek maradéktalanul megfeleljünk, miközben arra törekszünk, hogy a helyszín, az esküvői menü és a teríték minden apró részlete harmonizáljon egymással és tökéletes látványt nyújtson. Ennek érdekében megterveztük saját, az esküvői helyszínek stílusához illeszkedő tálalópult-rendszereinket, valamint különböző stílusú tányérkészleteink állnak rendelkezésetekre. Ha összhangot teremtünk, azt a vendégek is észre fogják venni. Talán nem tudják majd megfogalmazni maguknak, de érezni fogják, és pont ettől válik majd olyan varázslatossá a Ti Esküvőtök.
A Waldorf gasztronómia egy rendkívül izgalmas ötvözet, melyet a legjobban úgy lehetne jellemezni, hogy egyszerre hagyománytisztelő és újító, alapvetően magyar, melybe francia és olasz elemek keverednek. A megújulás alapja az erdélyi és felvidéki magyar konyha, mely talán a legjobban őrizte meg a századforduló előtti, alapanyagait és fűszerezését illetően rendkívül változatos és izgalmas magyar konyhaművészetet – ezt ötvözzük francia és olasz hatásokkal, de ezek esetében is főleg a régiók házias konyháiból merítünk. Kalandvágyó lelkekként örömmel állítunk össze és készítünk el menüket más, például a Közel-keleti, thai, japán és skandináv konyhák jellegzetes ételeiből.
Alapvető törekvésünk a frissesség, mind az alapanyagok (az évszaknak megfelelő nyersanyagok használata), mind a tálalás tekintetében (még a legnagyobb rendezvények esetében is az utolsó pillanatban, közvetlenül a kiszállítás előtt készítjük el és sokszor az esküvő helyszínén fejezzük be a fogásokat), így biztosítva a lehető legjobb állagú és ízű ételeket – mindezt a 21. század konyhatechnológiája teszi lehetővé.