A szokásosnál is nagyobb a készülődés mostanában a Daalarna-nál és nemcsak a közelgő karácsony miatt: az esküvői ruhamárka története hamarosan újabb fontos állomásokkal gazdagodik. Daalarna show 2017-ben is!

,daalarna show,daalarna show 2017,daalarna show 2017 jegyek,daalarna fashion show,daalarna bemutató,benes anita,daalarna show jegyek,jegyvásárlás,daalarna bemutató jegyek,

Néhány héten belül egy új, sokkal tágasabb és gyönyörűbb helyre költözik Budapesten a teljes Daalarna-csapat (az új helyszínről hamarosan fotókat is mutatunk a Secret Stories-on). Mindezek mellett pedig gőzerővel készülnek a 2017-es Daalarna bemutatóra, amelynek pontos dátumát és helyszínét már most érdemes feljegyeznetek a naptárba:

Daalarna show 2017

2017. március 10., Millenáris, B épület

Benes Anita és munkatársai már elkezdtékaz előkészületeket a show-ra, és izgatottan várják, hogy élőben is bemutathassáka magyar közönség előtt a Daalarna legújabb esküvői ruhakollekcióját. „Évről évre egyre látványosabb és inspirálóbb divatbemutatóval igyekszünk kedveskedni a hazai közönségnek. Az előző évek tapasztalatai azt mutatják, hogy egyre többen szeretnék élőben látni a legújabb Daalarna esküvői ruhákat a kifutón, ezért 2017-ben még nagyobb helyszínnel készülünk, ahol bemutatjuk a legújabb kollekciónkat a menyasszonyoknak és a márka kedvelőinek” – mondja Benes Anita.

„Tervezőként úgy gondolom, hogy egy új kollekciónak lehet akármilyen varázslatos is a lookbookja vagy a kampánya, mégis mindig élőben lesz igazán hatással az emberekre. Az élő show varázsát a legcsodálatosabb digitális technika sem tudja felülmúlni, mert a kifutón végigvonuló hús-vér modelleken kelnek igazán életre az esküvői ruhák.

Egy ilyen bemutatón meghatározó benyomást kaphat mindenki az új kollekcióról: itt látszik igazán a ruhák esése, kivitelezése és akár a hibái is, míg a kampányfotók inkább egyfajta misztikumot közvetítenek. Minden évben izgatottan várjuk a Daalarna bemutatókat, hiszen óriási felelősség a körülbelül 30 perces varázslat megalkotása és összehangolása a kifutó dekorációjától a zenén át a modellek sminkjéig. Nekem ez jelenti a legnagyobb megmérettetést minden évben.”

 

 

A 2017-es Daalarna show-n a Secret Stories-on debütált PARADISE kollekció mellett a márka legújabb, már 2018-ra tervezett kreációit is megcsodálhatja a közönség. Ezeket a ruhákat a korábbi gyakorlattal ellentétben, most Magyarországon láthatják először a nézők, a ruhák csak a show után utaznak tovább a nemzetközi szalonokhoz.

A divatbemutatón néhány prémium márka újdonságaiból is ízelítőt kaphat majd a közönség. A show névadó partnere a SILAN, és 2017-ben is megtaláljátok, valamint megkóstolhatjátok a Vöslauer, a Hungária Pezsgő és a Preston Torta-Manufaktúra finomságait.

Annyit még megsúgunk, hogy már decemberben lehetőségetek lesz jegyet vásárolni a show-ra, úgyhogy ha még nem tudjátok, mit kérjetek karácsonyra vagy mivel lepjétek meg a legjobb barátnőtöket, akkor érdemes figyelnetek a Daalarna – Benes Anitaés a Secret Stories Facebook oldalát, ahol elsőként értesülhettek a jegyárusítás megkezdéséről.

UPDATE: Megkezdődött az online jegyértékesítésa jegy.hu-n, kattintsatok ide a részletekért.

 

 

 

A fotókat Kondella Misi és Jaksa Timi készítette a Daalarna korábbi bemutatóin

Lájkold a Secret Stories Facebook oldalát, hogy mostantól még több titkos történetről értesülj az esküvők világából!