Gulácsi-Szakács Emese (Natural Wedding Decor) ezúttal egy bohém, családias hangulatú és nagyon természetes esküvő dekorációjáról mesél a Secret Stories olvasóinak, ahol személyre szabott könyv volt a köszönőajándék.

Ivett és Robi esküvői tematikája Ivett és Robi volt. 🙂 Imádják egymást, a falmászást, a zöldségeket és a könyveket, úgyhogy ezt mind belevittük a dekorba. 

 

A vendégvárásnál egy nagy zöldség- és gyümölcsbárt találtunk ki, illetve a virágokban is megjelentek zöldségek.

A köszönőajándék mindenkinek személyre szabott könyv volt, amiben a könyvjelző mutatta a helyüket a vacsoránál, ez szolgát ültetési rendként. Nagyon szerettem ezt a megoldást, ritkán kap ekkora szerepet a köszönőajándék egy-egy esküvőn.

Az asztalok is könyvekről voltak elnevezve, illetve az asztalközepeknél a könyveken kívül az adott asztal könyvéből volt egy kis szerelmes idézet.

 

Végül a falmászást a történetüknek szentelt kis sarokban jelenítettük meg, ott díszelgett két pár falmászó cipő, amiben megismerték egymást, illetve a vőlegény kitűzőn volt egy kis karabiner, ami szintén erre utalt.

 

Nagyon kedveltem a zöldséges vonalat, egyszer nagyon szeretnék egy esküvőt, ahol az összes virág helyett csak zöldségek vannak, ami szuper green lenne, mert mindent meg lehetne enni utána, gyakorlatilag nem maradna hulladék, csak némi komposzt. 🙂

 

Ivett fantasztikus menyasszony volt: laza, kedves, egy percig nem feszült be a szervezés során. Azóta egyébként esküvőszervezéssel is foglalkozik

 

 

 

 

 

 

DEKOR: NATURAL WEDDING DECOR, FOTÓK: TÖRÖK BOGNÁR RENI 

Hogy tetszett az erdei esküvő dekorációja? Ha még több izgalmas dekort szeretnétek látni, akkor kövessétek Emesét és férjét, Norbit a Natural Wedding Decor Facebook oldalán is. Ha pedig valódi esküvői beszámolókat nézegetnél Daalarna ruhás menyasszonyokkal, akkor kattints ide!