Gulácsi-Szakács Emese (Natural Wedding Decor) ezúttal egy rajzfilmek és szuperhősök által inspirált mesés dekoráció részleteibe avatja be a Secret Stories olvasóit. Lássuk, milyen volt Viki és Viktor mesés esküvője!

Eleinte Vikék egy elegánsabb, púder-arany esküvőt szerettek volna, a beszélgetésünk alatt viszont megtudtam, hogy Viktória rajong a Disney mesékért. Majd amikor kiderült, hogy Viktor pedig a szuperhősöket imádja, annyira belelkesedtem, hogy már nem lehetett leállítani. 🙂 Én történetesen mindkét világot nagyon szeretem, úgyhogy nem volt nehéz dolgom. Viki kicsit aggódott, hogy nehogy egy 2 éves ikerpár születésnapi zsúrjának tűnjön az esküvő, de megnyugtattam, hogy nem így lesz.

Az asztaldíszek minden egyes asztalon más mesét vagy szuperhőst kaptak témául, és az ezekre jellemző elemek kerültek kiegészítésként az arany képkeretek, mohák, virágok és gyertyatartók mellé.

A köszöntőtáblán a “SZUPER” esküvő hirdette, hogy mire számíthat a vendégsereg, a vendégkönyvnek szolgáló ujjlenyomatos fa a Csingilingből ismert nagy fa lett. A fotósarokhoz egyedi kiegészítőket készítettünk, a köszönőajándék pedig egy “Igyál meg!” feliratú szörp volt.

Az esküvő jelmondata, a Toy Storyból “A végtelenbe és tovább” felkiáltás volt, az ajándékokhoz pedig az innen ismert malacpersely került. A kedvencem mégis a szertartás asztal (Szépség és a Szörny) és a desszert asztal (Alíz Csodaországban) voltak, imádtam az esküvőre való készülődés alatt kutatni az egyes darabok után. 🙂

A témákon felül imádtam ebben az esküvőben, hogy a meghívóra, és így később az esküvői grafikákra is az egyik nagymama által festett virágok kerültek.

Ők odaadták nekem a festményt, én pedig digitalizáltam és szerkesztettem belőle meghívót. A másik nagyszülők málnaszörpje volt a köszönőajándékos üvegcsékben, illetve a nagyszülők készítették a gyűrűpárna hímzését, és az emlékdobozt is, amit a szertartás alatt zártak le.

 

Fotók: Farkas Ágnes

Ha még több izgalmas dekort szeretnétek látni, akkor kövessétek Emesét és férjét, Norbit a Natural Wedding Decor Facebook oldalán is. Ha pedig valódi esküvői beszámolókat nézegetnél Daalarna ruhás menyasszonyokkal, akkor kattints ide!