A Pantone minden évben megnevezi a következő év színét. Ez 2017-ben a Greenery volt, 2018-ban pedig az Ultra Violet, azaz ultralila/ultraibolya lett. Cikkünkben sok esküvői inspirációt mutatunk nektek, amelyek a segítségetekre lehetnek, ha kedvetek támad becsempészni a trendet a nagy napotokba.

Az év színe 2018-ban a Pantone szerint: Ultra Violet, azaz ultraibolya, ultralila

A Pantone Color Institute által 2018-ban az év színének választott Ultra Violet eredetiséget, találékonyságot és a jövőre irányuló víziókat kommunikál. Egyben a világegyetem rejtélyeire is utal és a felfedezésekre, amelyek előttünk állnak, hiszen a szín felidézi a végtelen éjszakai égboltot.

„Egy olyan időszakban élünk, melyben kiemelt fontosságú a képzelőerő és a találékonyság. Ez a kreatív inspiráció jelenik meg a Pantone 18-3838 kódjelű árnyalatban. Ez egy kék alapú lila, ami magasabb szintre helyezi az ember éberségét és alkotói potenciálját” – mondja Leatrice Eiseman, a cég ügyvezető igazgatója.

Közzétette: Pantone – 2017. december 7., csütörtök

 

A közleményben hozzáteszik, hogy Prince, David Bowie és Jimi Hendrix is használt különböző lila árnyalatokat, ezáltal a 2018-as év színe a nonkonformitásra és a kísérletezésre is utal.

Emellett a misztikummal, a spiritualitással is összefügg, a lilát sokszor használják meditációkon is, ilyen módon az ingergazdag világtól elvonulás színe is egyben.

Mi most esküvői inspirációkat válogattunk nektek, amelyek segítségetekre lehetnek akkor, ha szeretnétek becsempészni egy kis Ultra Violet színvilágot is az esküvőtökbe.

Desszert

 

 

 

 

Ruha

 

 

 

 

 

Szépség

 

 

 

Ékszerek és kiegészítők

 

 

 

 

Dekoráció

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Minden más

 

 

 

 

Fotók forrása: Pinterest, Papp Éva és Schneider Zoltán/ Daalarna, Pantone.com, Nytimes.com

Lájkold a Secret Stories Facebook oldalát, hogy mostantól még több titkos történetről értesülj az esküvők világából! Inspirálódj tovább ide kattintva vagy nézegess valódi esküvőket ezen a linken!