Gyönyörű inspirációs fotók egy mediterrán tengerpartról. Dósa Győző (Beloved Weddings) fotós képei egy olyan képzeletbeli pár történetét mesélik el, akik között a gyerekkori barátság szerelemmé érett hosszú évek után, otthonukat pedig a szülőhelyükön találták meg, egy mediterrán, tengerparti kisvárosban. Íme a By the Sea sorozat fotói, amelynek menyasszonya egy Daalarna kreációt visel. 

“Volt már olyan érzésed, hogy most már minden rendben, mert végre hazataláltál? Ezen érzés mentén építettük fel a By the Sea styled shootot. Két fiatalról szól a történetünk, akik egy tengerparti apró városkában nőttek fel. Időközben azonban belekerültek a nagyvárosi forgatagba. A stresszes karrierhajhászásba. És hiába találtak egymásra és lettek őrülten szerelmesek, valami még mindig hiányzott. A békesség. Az otthon érzése. Miután ezt sikerült felismerni, feladták a karrier csalóka csillogását és visszatértek a szülővárosukba. És ekkor végre meglett az a rég hiányolt nyugalom. És már soha nem akarták otthagyni a tenger ütemes morajlását, a halászok hajnali lármázását és a színes kis házikókat.”

Az alkotók:

Fotók, kisfilm és koncepció: Beloved Weddings
Menyasszonyi ruha: Daalarna – Benes Anita
Öltöny: DIGEL Store Budapest
Dekoráció: Love DIY Wedding Decor
Sütik: Édes Panna
Fodrász: Czinege Donát
Smink: Makeup by Simonyi Fanni
Meghívó és grafikák: Toboz Művek
Dekorkellékek: Dress The Day – Wedding Hire
Modellek: Jereb Tamás és Kocsor Hanna

Ha még több inspirációs fotóra vágysz, nézegess ezen a linken valódi esküvői beszámolókat és kövess minket az Instagramon is exkluzív kulisszatitkokért!