Imádjuk az ötletes esküvői táncokat! Mivel a neten se szeri, se száma a Youtube-ra töltött zenés-táncos esküvői próbálkozásoknak, nem könnyű kiszűrni a valóban kreatív koreogáfiákat. Mikayla és édesapja előadása azonban megér egy megtekintést. Íme egy igazán eredeti apa-lánya tánc!

Az amerikai Utah államban élő Mikayla és édesapja, Nathan 400 fős vendégsereg előtt csillantotta meg ritmusérzékét és tánctudását. Mikayla egyébként profi táncos, édesapja azonban computer és sales szakértőként keresi kenyerét, így mindenki számára meglepő előadásra szánta el magát.

A duó Bob Carlisle “Butterfly Kisses”című dalával indít, majd átveszi az uralmat az őrület olyan számokkal, mint MC Hammer”U Can’t Touch This-e, az NSYNC”Bye Bye Bye”-a vagy a LMFAO”Party Rock Anthem”-e. A páros esküvői nyitótánca néhány hét leforgása alatt már 4 millió megtekintés felett jár a Youtube-on, és ez még csak a kezdet. Nektek is látnotok kell!

Hogy tetszett ez a zsenális apa-lánya tánc? Kattints ide a legjobb első tánchoz illő zenékért! Lájkold a Secret Stories Facebook oldalát, hogy mostantól még több titkos történetről értesülj az esküvők világából!