Egy hangulatos, téli esküvő álomklipje érkezett hozzánk a napokban: Rita és Gábor legszebb pillanatai őszinte, önazonos és különleges esküvőről tanúskodnak. A menyasszony stylingját a vörös rúzzsal és cipővel, az almacsokorral és a fehér Daalarna ruhával pedig még a mesebeli Hófehérke is megirigyelhetné.

 

Dunai Misi, az Álomklip.hu Wedding Films vezetője így mesélt a nagy napról a Secret Stories-nak: “Egy kicsi, kb. 40 fős téli esküvő volt ez egy hideg téli napon, de izzott a levegő a jókedvtől már a délelőtti készülődéstől fogva. Egy egymást mérhetetlenül szerető pár, Rita és Gábor az első perctől az utolsóig együttműködő, vidám és kedves volt. A budapesti szálloda tetején lévő étterem és a környező erdő helyszíneinek kettőssége érdekes hangulatot varázsolt, még nem fehér, de tipikusan téli színekben.

Ritának elképesztően jól állt a rubinpiros cipő és a vörös rúzzsal kihangsúlyozott smink a választott Daalarna ruhája mellett…A nyitótánc pillanatai is magukért beszéltek, mintha a ruhához készült volna a koreográfia. Emlékezetes nap és este volt, még sok ilyet szeretnénk megörökíteni.”

,téli esküvő,esküvő,daalarna ruha,vörös cipő,kreatív fotózás,eleven fotó,hófehérke,

 

Fotó: Elevenphoto (weboldal)
Film: Álomklip.hu Wedding Films(weboldal)
Esküvői ruha: Daalarna (weboldal)
Ceremóniamester:The Wedding MC (weboldal)
DJ: Eskuvoreparty.hu(weboldal)
Helyszín: Aquaworld Resort Budapest (weboldal)
Sütemények: Marangona (weboldal)
Smink: Murvai Eszter Makeup (weboldal)

 

Lájkold a Secret Stories Facebook oldalát, hogy mostantól még több titkos történetről értesülj az esküvők világából!