A Daalarna szalonjában várom a szerencsést, aki a SILAN játék győzteseként egy egyedi Daalarna ruhát nyert. Szujó Adrienn egyszer már járt Benes Anitánál, amikor a ruha fazonját, színeit és anyagait beszélték még. Adriennel való találkozásom előtt csupán annyit tudtam, valóban egy különleges ötlet van készülőben, minden mást már ő mesélt el nekem.

Mit kellett tenned annak érdekében, hogy most boldog győztesként itt ülhetsz a Daalarna szalonjában várva, hogy elkészüljön a nyereményruhád?

– A játék utolsó napjaiban küldtem el a jelentkezésemet. Egy Rossmann drogériában kellett vásárolni egy SILAN öblítőt, majd a blokk alján található AP kódot feltölteni a SILAN hivatalos oldalára. Két könnyű kérdésre is válaszolni kellett, így volt hivatalos a jelentkezés. A párommal voltam vásárolni, végül két SILAN öblítőt is vettünk, hogy dupla esélyem legyen.

Emlékszel, milyen körülmények között tudtad meg, hogy Te győztél?

– De még hogy! Aznap mondtam fel a munkahelyemen és emiatt rossz volt a kedvem. Ültem a buszon, hazafele tartottam, amikor az emailjeim között megláttam a SILAN gratuláló levelét. Szó szerint felkiáltottam a zsúfolt járművön, hogy ‘Ezt nem hiszem el!’. Mostmár úgy gondolok vissza arra a napra, hogy milyen öröm ért, nem pedig a tényre, hogy aznap mondtam fel.

 

 

Aztán egyszerre a Daalarna szalonjában találtad magad…

– A SILAN-tól azt az információt kaptam, hogy vegyem fel emailben a kapcsolatot a Daalarna-val és ők majd segítenek időpontot egyeztetni. Azt tudtam, hogy a nyeremény egy színes Daalarna alkalmi ruha, de pontos elképzeléseim nem voltak. Sokszor sétáltam már el a szalon előtt, ismertem a márkát, így tudtam, milyen gyönyörű ruhákat rejt az üvegajtó. Még az is megfordult a fejemben, hogy bár nem vagyok menyasszony, mégis az esküvőmre válogatnék már. Emlékszem, az első találkozásnál próbáltam leplezni az izgatottságomat, hiszen nem minden nap van lehetőség a Daalarna szalonjában ruhákat próbálgatni.

Mitől lesz különleges a választásod?

– Anitáék egyedi ruhát készítenek nekem. Eleinte kicsit bátortalan voltam a színekkel kapcsolatban, de sok segítséget kaptam és végül magam is meglepődtem a döntésemen. Végül egy színátmenetes, élénk rózsaszín csipke felső mellett döntöttem, aminek mélyen dekoltált hátkivágása lesz, a derekamnál három kis gombbal. Ehhez készül majd egy Georgette pink szoknya, amihez két derékszalagot is kapok majd, egy szolídabb pinket és egy merészebb korallt.

Azt tudod már, hova fogod először felvenni?

– A ruhám augusztus 6-ára készül el, aminek nagyon örülök, mert egy héttel később egy esküvőre vagyok hivatalos, ahol fel is tudom avatni. Gondolkodtam már azon is, milyen kiegészítőt választok hozzá, de azt hiszem, csak egy finom ékszert és egy natúr színű szandált fogok viselni. A hajamat laza kontyba fogom, hogy érvényesüljön a ruha hátkivágása. Alig várom azt a próbát, ahol már csak az utolsó simítások vannak hátra, de már látszódik a végeredmény!

 

Szöveg és fotók: Czank Lívia