Néhány nappal ezelőtt Londonban, a Luxury Bridal Show kifutóján mutatkoztak be a Daalarna ruhák olyan közismert tervezők munkáival együtt, mint Oscar de la Renta vagy Amanda Wakeley. Cikkünkben Somlói Viktória, a Daalarna sales – és marketingmenedzsere mesél a Secret Stories olvasóinak az élményekről és a tapasztalatokról.

A londoni Luxury Bridal Show

Különleges esemény részesei lehetettünk május 4-én. Londoni partnerszalonunk meghívására utaztunk Aradi Kata tervezőasszisztens kolléganőmmel a brit fővárosba, ahol a Luxury Bridal Show-n vettünk részt, melyet a Les Trois Soeurs Bridal Boutique és az angol BRIDES magazin szervezett.

Somlói Viktória, a Daalarna sales – és marketingmenedzsere és Aradi Kata tervezőasszisztens a londoni bemutatón

A divatbemutatóra nemcsak azért voltunk kíváncsiak, mert több nemzetközi tervező ruhái mellett Daalarna darabok is megjelentek a kifutón, hanem mert szerettük volna megnézni, milyen egy külföldi show, hogyan szerveznek meg egy ilyen eseményt. A bemutatóra este 7-re érkeztünk a helyszínre, Canary Wharf-ra, London üzleti negyedébe. Már a környezet is izgalmas volt, hatalmas felhőkarcolók között bújt meg az East Wintergarden nevű üvegépület, ahol rendezvényeket szoktak tartani.

Ekkor már hatalmas tömeg várakozott a bejárat előtt, izgatott 20-as, 30-as hölgyek vártak arra, hogy belépjenek a rendezvényterembe, ahonnan lágy zene és finom illatok szűrődtek ki. A rengeteg vendég miatt nekünk is kellett egy kicsit várnunk a bejutásra, majd a kedves hostess hölgyek egyből az open bar-hoz tereltek minket a többi meghívottal együtt. Egy pohár Ruinart pezsgő után a kifutó felé indultunk, ahol érkezési sorrendben lehetett helyet foglalni.

Szerencsére sikerült közel ülnünk a színpadhoz, így élőben is bejelentkeztünk a show-ról a Daalarna Instagram oldalán (@daalarnacouture).

Ilyen volt a bemutató

A show kezdetekor a szervezők röviden köszöntötték a vendégeket, majd a londoniak körében nagyon népszerű énekesnőt, Earl-t konferálták fel, akinek élő fellépése után indult is a show. A bemutató három részből állt: az első blokkban olyan népszerű nemzetközi tervezők ruháit viselték a modellek, mint Oscar de la Renta, Amanda Wakeley, Caroline Castigliano, David Fielden vagy a J’Aton Couture.

Ebben a válogatásban szerepelt a Daalarna is: a Paradise és a legújabb Lovestory kollekciónk néhány darabját mutatták be.

A Daalarna LOVESTORY kollekció különleges esküvői ruhája a londoni kifutón

A második részben amerikai tervezők ruhái vonultak fel a kifutón, köztük a Hayley Paige, aki személyesen is részt vett a show-n. A harmadik blokkban igazán különleges ruhákat láthattunk, melyeket hatalmas fejdíszekkel, tollakkal és szőrme kiegészítőkkel mutattak be. A show az angol énekesnő produkciójával zárult.

A rendezvényteremben a show előtt és után is lehetőség volt a szponzorok standjait meglátogatni, ha valaki éppen inspirálódni szeretett volna esküvői sminket (Bobbi Brown), nászutat (Mr. and Mrs. Smith), férfi öltönyt (Henry Poole of Saville Row) vagy ékszereket (Tiffany & Co.) illetően.

A show meghívott vendégei között volt a csodaszép cipőiről ismert Jimmy Choo is.

Esküvői ruhák a Luxury Bridal Show kifutóján

Munkaebéd a londoni szalon tulajdonosával

A bemutató végén személyesen is gratuláltunk a szervezőknek. A londoni szalon tulajdonosával Terri-vel, és az üzletvezető Eden-nel másnap egy üzleti ebéden sikerült több kulisszatitkot is megtudnunk a show-ról, bár mi leginkább arra voltunk kíváncsiak, melyek a brit menyasszonyok kedvenc Daalarna ruhái. 🙂

Üzleti ebéd a londoni esküvői ruhaszalon tulajdonosával és üzletvezetőjével

A londoni szalon egyébként fél éve a partnerünk, még a 2016-os New York Bridal Weeken találkoztunk velük először, ahol egyből beleszerettek a Daalarna ruhákba, és nem sokkal később meg is rendelték az első Daalarna kollekciójukat. Londonban jelenleg ebben a szalonban érhetőek el kizárólagosan Daalarna ruhák.

A londoni Les Trois Soeurs esküvői szalon, ahol a Daalarna ruhák is megtalálhatóak

Nézd meg a Daalarna legújabb esküvői kollekcióját, a LOVESTORY-t ide kattintva