Immáron negyedszer járt a legújabb esküvőiruha-trendeket és a világ legjobb esküvői ruhamárkáit felvonultató New York Bridal Week -en a Daalarna csapata, hogy ott mutassák be a márka új PARADISE kollekcióját. Benes Anita, a márka vezető tervezője és Somlói Viktória sales – és marketingmenedzser mesélnek a kiállítás kulisszatitkairól.

 

new york international bridal week,bridal week,bridal kollekció,new york,daalarna,új kollekció,daalarna új kollekció,paradise,daalarna paradise,esküvői ruha,alkalmi ruha,esküvői ruhák,alkalmi ruhák,esküvő 2017,esküvői ruha 2017,menyasszonyi ruha,menyasszony,esküvő a tengerparton,esküvő réten,esküvő erdőben,

A New York International Bridal Week

„A New York International Bridal Week egy háromnapos, kizárólag a szakmának szóló esemény. Nemzetközi kapocs az esküvők világában, minden területről érkeznek buyerek és kiállítók egyaránt. Ahhoz, hogy a legelegánsabb szalonokban próbálni lehessen a Daalarna mintadarabjait, a buyerek és a tulajdonosok ezen a kiállításon mérik fel a kínálatot és a minőséget. Két típusú kiállítói kör van: a nagy esküvői ruhagyárak és az egyedi dizájnerek. Nagy öröm volt számomra, hogy az első évtől kezdve a legjobb helyeket kapjuk a kiállításon, nagyon jól pozícionáltak minket” – mondja Benes Anita.

 

A kiállítás történései

A háromnapos esemény előtt, amelyet minden évben kétszer, tavasszal és ősszel rendeznek meg, egy teljes napig kizárólag a standépítésre koncentrálnak. A helyszín egy hatalmas raktárépület Manhattan nyugati részén, különböző expóknak is helyet adó hangár nagy csarnokokkal. A standot minden kiállító maga rendezi be elképzelési szerint. Az idei kiállításra a Daalarna a Paradise kollekció kampányképeit használta inspirációnak a stand megálmodásakor, a különleges design bútorokat pedig Benes Anita egyik kedvenc amerikai boltjából rendelik a helyszínre még a kiállítás előtt. Az esküvői ruhák különleges szállítást igényelnek, komoly csapat segíti a céget a szállítmányozásban.

A kiállításon a Daalarna örök múzsája, az új PARADISE kollekció arca,Tombor Nelli mutatja be a buyerek által kiválasztott menyasszonyi ruhákat, emellett próbababákon is kiállították a nagy kedvenceket és imidzsdarabokat a kollekcióból.

 

A kiállítók

Mindenki, aki számít és mindenki, aki egyedi kollekcióval rendelkezik, az kiállít a New York International Bridal Weeken. Néhány nagy név az eddigi kiállítókból:

Badgley Mischka, YolanCris, Ersa Atelier, Jesús Peiró

 

Cymbeline, Ian Stuart Bride, Delphine Manivet, Berta Bridal

A Daalarna legfontosabb külföldi partnerei

A kiállításra a világ minden pontjáról érkeznek buyerek és üzlettulajdonosok, legnagyobb részük az USA, Mexikó, Dél-Amerika és Kanada területéről látogat el New Yorkba. „Minden szalonnak van egy saját stílusa és természetesen az ország éghajlati adottságai is meghatározóak a rendelésnél. Az ausztrál partnerünk igényeinél például mindig figyelembe vesszük a tengerparti esküvők sajátosságait” – mondja Somlói Viktória sales – és marketingmenedzser.

A Daalarna ruhák most már számos külföldi országban elérhetők, például Ausztráliában, Írországban, az Egyesült Királyságban, Németországban, Hong Kongban, Kanadában és az Egyesült Államokban. A márka legfontosabb partnerüzletei jelenleg az Emma & Grace Bridal, a Hope X Page, a The White Room, a BRIDE Boutique LA és a Pearl & Dot– erről hamarosan külön cikkben olvashattok a SecretStories.hu-n.

 

Fotók: Somlói Viktória, Benes Anita, Eles Photography

 

Kattints ide a Daalarna csapatának New York-i kedvenceiért! Lájkold a Secret Stories Facebook oldalát, hogy mostantól még több titkos történetről értesülj az esküvők világából!