Ismét New Yorkba utazott a Daalarna csapata, hogy a hétvégén bemutassák a márka új kollekcióját. Most megosztjuk veletek Benes Anitáék kedvenc New York-i helyeit, amelyeket sosem hagynak ki, ha a városban járnak.

 

CENTRAL PARK

„Utazás, inspiráció a következő kollekciókhoz, kirándulás – az új kollekció bemutatása mellett még nagyon sok szempontból érdemes kihasználni a New Yorkban töltött időt. Már évek óta egy Central Park melletti hotelben foglalunk szállást, így amint földet érNew Yorkban a Párizsból induló Air France-járatunk és kipihenjük a jetlaget, kirándulunk egy nagyot az ősszel talán még gyönyörűbb parkban. Én reggelente futni is szoktam itt. Kismamák, gyerekek, 80-90 éves nénik…mindenki megfordul a Central Parkban. Nagyon sokan személyi edzővel sportolnak itt, de gyakran látok menyasszonyt és vőlegényt is fotóssal a látképben vagy éppen balett-táncosokat. Ezért a látványért nem korai a hajnali kelés sem.”

 

 

HIGH LINE PARK, SOHO, TIME SQUARE

„New Yorknagyvárosias hangulatú részeitis nagyon szeretjük, inspirálóvégigsétálni rajtuk. Nagyon sok építkezés zajlik a High Line Park környékén, izgalmas, modern formájú épületekkel, jó lenézni rájuk a High Line több mint két kilométer hosszú magasvasúti sétaútvonaláról. A Soho negyedben pedig mindig élmény a nézelődés, nagyon jó üzletek vannak, bármerre nézek.”

 

15 perc hírnév – Benes Anita kisebbikfia, Ábel és lánya, Sára az American Eagle kivetítőjén, a Time Square-en

 

MEATPACKING DISTRICT

„Imádok jókat enni és egyáltalán nem vagyok válogatós, úgyhogyNew Yorktökéletes célpont számomra:itt szinte bármelyik nemzet konyháját megkóstolhatom. Mivel Tombor Nelli (a Daalarna örök múzsája) és férje, Tombor Zoltán fotós már évek óta a városban élnek, mindig tőlük kérek tanácsot azzal kapcsolatban, hol és mit érdemes megkóstolni. Imádjuk a jó éttermeket, de a street foodot is. A Meatpacking Districtben mindig találunk valamit, a Spice Market például fantasztikus.

 

 

4. MOMA – MUSEUM OF MODERN ART

„Itt csend van és nyugalom, ráadásul inspirációgyűjtésnek is tökéletes: avilág legjelentősebb modern művészeti gyűjteménye csodálható meg a MoMában(például Dalí, Picasso, Pollock vagy Andy Warhol művei). Tavaly nagyon megtetszettek az Uniqlo japán üzlettel kollaborációban készített pólóik is: ismert művészek alkotásait nyomtatták rá a ruhákra, 10-15 dollárértlehet kapni őket. A gyerekeim imádták, azóta is szívesen viselik.”

 

 

Fotók: Benes Anita, Somlói Viktória, Pinterest

Lájkold a Secret Stories Facebook oldalát, hogy mostantól még több titkos történetről értesülj az esküvők világából!