Gulácsi-Szakács Emese (Natural Wedding Decor) ezúttal egy bordó és barack színekbe öltöztetett őrségi esküvő dekorációjáról mesél a Secret Stories olvasóinak. 

Fanni szinte teljesen szabad kezet adott, annyi volt csak a kívánsága, hogy bordó-barack színű virágokat szeretne. A grafikával kapcsolatban pedig annyi kérése volt, hogy kerüljön bele a havasi gyopár Svájcot szimbolizálva, illetve egy tulipános motívum, ami egy gyűrűn szerepelt, amit Fabiantól kapott.

A helyszín önmagában annyira varázslatos volt, hogy nem akartuk eltúlozni a dekorációt, éppen csak még egy kis fényt szerettünk volna neki adni, főleg a virágokkal.

A köszönőajándék a hely szellemiségéhez híven helyi (őrségi) tökmagolaj volt, erre volt kötve az ültetőkártya. Nagyon szeretem ezt a megoldást, mert a vendégek sokkal inkább magukénak érzik az ajándékot, ilyenkor sokkal kevesebb elszórt darabot szoktunk találni az asztalokon hajnalban, a bontáskor.

Az Őrség nagyon közel áll a szívemhez, fantasztikus az a nyugalom, ami ott átjárja az embert.

Az esküvőnk óta nem jártunk ott, ezért nagyon boldogak voltunk, hogy visszatérhettünk. A veleméri templom csak hab volt a tortán, szerintem az ország egyik legszebb és legmeghatóbb temploma. Az pedig, hogy Fanni mindenben benne volt, akármilyen ötlettel álltam elő, azon túl, hogy nagyon jólesik és hálás vagyok érte, a lelkesedésünket még feljebb tornázta. 🙂

Fotók: Török-Bognár Reni, Helyszín: Kosbor Panzió, Dekor: Natural Wedding Decor, A menyasszony nem Daalarna ruhát visel a képeken

Ha még több izgalmas dekort szeretnétek látni, akkor kövessétek Emesét és férjét, Norbit a Natural Wedding Decor Facebook oldalán is vagy nézzétek meg a weboldalukat. Ha pedig valódi esküvői beszámolókat nézegetnél Daalarna ruhás menyasszonyokkal, akkor kattints ide!