Az esküvői dekoráció kedvelt, és egyre gyakrabban használt elemei a feliratos táblák, amelyek nemcsak személyesebbé teszik a díszítést, hanem egy sajátos hangulatot is teremtenek, amelyek bármilyen stílusú esküvő kiegészítőjeként megállják a helyüket. Válogass te is a klasszikus, humoros és romantikus feliratok közül, amelyeken megoszthatod a kedvenc közös történeted vagy idézeted, a kapcsolatotok fontos momentumairól emlékezhetsz meg, segíthetsz a vendégek útbaigazításában, üdvözölheted őket a bejáratnál, vagy egyszerűen csak mosolyt csalhatsz az arcukra.

Ma már nemcsak a filmbéli eseményeket, hanem a saját romantikus történetünket is „feliratozhatjuk”. Az esküvői dekorációba épített táblácskák az utóbbi időben egyre inkább megszilárdították a helyüket a díszítés színterén, a kezdeti LOVE és MR & MRS feliratok kizárólagosságát pedig egyre személyesebb és praktikumot is hordozó üzenetek váltották fel. Legyen akár rusztikus vagy elegánsabb esküvőd, ezek a táblák minden stílusba beépíthetőek, hiszen a klasszikusnak tekinthető fa anyag mellett –„do it yourself”-ként is – elkészíthetőek bekeretezett üvegen vagy tükrön, de akár egy szép képkeretbe illesztett papírlapon is üzenhetünk velük a vendégeinknek. A táblák az esküvő után sem veszítik el létjogosultságukat – akár emlékként, akár díszelemként a nagy nap után szuper lakásdekoráció válhat belőlük.

FELIRATOS TÁBLÁK – Üdvözöld a vendégeidet

 

 

Ezek a táblák útbaigazításként, vagy a vendégeknek való kedveskedés céljából is elhelyezhetőek az esküvő helyéül szolgáló helyszín bejáratánál.A kalligráfia fénykorát éli, tedd te is különlegessé a felirataidat ezzel a stílussal; ha pedig szeretnél minél személyesebb összhatást elérni, a hagyományos üdvözleten túl csempéssz a feliratra egy kicsit a saját stílusotokból, vagy helyezd el rajta a neveteket és a dátumot – ez később a lakásotokban is emlékeztet majd Titeket az itt átélt szép pillanatokra.

 

FELIRATOS TÁBLÁK – Ennivaló táblák

 

 

Az esküvői menüt bemutathatod a táblákra írva is, amelynek biztosan nagy sikere lesz, hiszen a menyasszonyi ruha és az egybehangzó igen után a vacsorát várjuk a legjobban. (Gyümölcsökből készült esküvői dekorációkért kattints ide!)

FELIRATOS TÁBLÁK – Ami édesebb az ifjú párnál is

 

 

Nemcsak a menühöz készíthető tábla – a desszertasztal is legalább annyi lehetőséget tartogat magában. Az édességeket szinte mindenki szívesen fogyasztja, erre a szálra fűzve pedig számos kedves és mosolyogtató ötlet akad, amit a táblára írhatunk.

FELIRATOS TÁBLÁK – Dekoráció a dekorációban

 

 

Előnye ezeknek a tábláknak, hogy képesek kitűnni a többi dekorációból, így kiemelheted a számodra kedves idézeteket, az életetek fontos pillanatait, gondolatokat, amelyek az esküvődhöz fűződnek, vagy amelyek a boldogságod hangsúlyozzák.

FELIRATOS TÁBLÁK – Esküvő online

 

 

A számunkra kedves pillanatokat szeretjük egyből megosztani a közösségi portálokon, hogy annak mások is részesei lehessenek. Találjatok ki egy közös hashtaget, amellyel ellátjátok a képeiteket, így nyomot hagytok az online felületen is, és a pár számára is könnyebb lesz visszanézni a mások által készített fotókat. Helyezzétek ki a közös hashtaget egy táblára, és emlékeztessétek a vendégeket, hogy bátran használják azokat. (Erről jut eszünkbe: ugye lájkoltátok már az Secret Stories Instagram oldalát? Ha nem, akkor ide kattintva megtehetitek.)

FELIRATOS TÁBLÁK – Ne vedd túl komolyan

 

 

Fotók: Pinterest

Bár az esküvő a maga nemében egy formális ünnep, a ceremóniát követően mégsem tartogat túl sok komolyságot. Járulj hozzá te is az oldott hangulathoz; invitáld a vendégeket a táncparkettre, vagy nevettesd meg őket egy-egy humoros üzenettel.

Tetszettek a feliratos táblák, mint esküvői dekor inspiráció? Lájkold a Secret Stories Facebook oldalát, hogy mostantól még több titkos történetről értesülj az esküvők világából!