Gulácsi-Szakács Emese (Natural Wedding Decor) egy nagyon zöld és nagyon természetes erdei esküvő dekorációját osztja meg a Secret Stories olvasóival. 

Zsófi és Marci egy vagány, stílusos, belevaló pár, ezt az esküvőjük is tükrözte. Témájuknak “mosolyos” (szmájli hangulatjeles) esküvőt választottak, mert évek óta küldözgetnek egymásnak mindenféléből kirakott, vagy a természetben megtalálható mosolyos fotókat, és ez végigkísérte a kapcsolatukat.

Az asztalokat különböző mosolyokkal jelöltük, az ajándék pedig többek között egy mosolyt ábrázoló karkötő volt. A „mukmok” kifejezés pedig, ami több helyen visszaköszön, onnan jön, hogy Mukinak és Mókinak szólítják egymást.

Fantasztikus volt Zsófiékkal dolgozni, együtt ötletelni, ráadásul tökéletesen hagytak kibontakozni. Minden ötletemet nagy lelkesedéssel fogadták és így megvalósíthattam egy csomó olyan dolgot és használhattam olyan elemeket, amit már régóta szerettem volna.

A helyszín (Rosinante Fogadó a Szentendrei-szigeten) adta az ihletet az erdei vonalhoz, hiszen maga is szinte az erdő közepén fekszik. Ennek megfelelően a farönkök, természetes színek és a sok zöld visszaköszönt mindenhol.

Nagyon viccesnek tartottam Zsófi ötletét, hogy a szertartáshoz rakjunk ki popcornt, hogy közben a vendégek ehessenek, mint a moziban. 

Zsófiék kutyája hozta be a gyűrűket, amihez csont alakú, fa gyűrűhordozót készítettünk. A kutyusnak egyébként kutyakeksz is külön ki volt készítve, amit Zsófi sütött, és a vendégek adhattak neki bármikor. 

Dekor: Natural Wedding Decor, Fotók: Gábor Muray Photography

Hogy tetszett az erdei esküvő dekorációja? Ha még több izgalmas dekort szeretnétek látni, akkor kövessétek Emesét és férjét, Norbit a Natural Wedding Decor Facebook oldalán is. Ha pedig valódi esküvői beszámolókat nézegetnél Daalarna ruhás menyasszonyokkal, akkor kattints ide!