Gyenes Szilvia dekoratőr ezúttal egy malomba megálmodott esküvői dekoráció megszületésének részleteit osztja meg a Secret Stories olvasóival.

Zsófival már az első pillanattól egy nyelvet beszéltünk. Hosszas keresgetés után a tökéletes helyszínt is megtaláltuk. Az enteriőr natúr, modern elemekkel frissítve. Szinte csak folytatni kellett a gondolatmenetet. Teljes szabad kezet kaptam, így mind a színek, mind a formák az én választásaim.

Zsófi édesanyja kertészmérnök, kedves közös diskurzusokat folytatva kiválasztottuk a kedvenc virágkultúrákat is.

Az a nap a rend és a szisztematika követéséről szólt, a kevesebb több elvet követve. Színben és formában struktúrákat építettünk, szigorúan „ritmust” tartva. Referenciamutogatás közben ezt a dekorációt nem mindenkinek mutatom meg, mert megosztó, valakinek tetszik, valakinek nem. És ez így van jól.

Szépen ütemesen épült a tér, este pedig megtisztelve mi is a vendégsereg része lettünk és élvezhettük a pompás menüsort a megrendelőm saját finom borait kortyolgatva. Kerek, egész történet, amely hibátlanul képviseli az összhangot munkakapcsolatban, megrendelőként, szolgáltatóként.

 

 

 

 

 

 

 

 

Dekoráció: Gyenes Szilvia
Fotó: saját
Helyszín: Gyulakeszi Bak Vendéglő
Grafika: Gyenes Péter

Lájkold a Secret Stories Facebook oldalát, hogy mostantól még több titkos történetről értesülj az esküvők világából! Gyenes Szilvia korábbi írásait ide kattintva találod.