A nyár kezdetével az esküvőszezon is elkezdődik, amit a legtöbb pár már egy évvel a nagy nap előtt elkezd szervezni. Egy esküvő megszervezése rengeteg teendővel jár, azonban fontos minden apró részletre figyelni, hiszen úgy lesz igazán tökéletes a nagy nap. Ebben a cikkben négy olyan esküvői kiegészítő következik, ami biztosan hibátlanná teszi a vőlegény nagy napi öltözetét is.

1. Esküvői kiegészítő a vőlegénynek: Hajtókatű

Egy hajtókatű könnyen, de elegánsan egészíti ki a vőlegény ruházatát a nagy napon, hiszen színt visz az öltönybe. Rengeteg fajta és szín közül tudunk manapság már választani, de a legtöbben mégis a hagyományos virágosat választják. Ha te mégis különlegeset szeretnél, válassz egy gyapjúból készült darabot, amit biztosan mindenki csodálni fog. Sokszor előfordul, hogy a vőlegény nem szeretne elővirágból készült kitűzőt, ilyenkor a legjobb választás egy selyemből készült darabot választani, ami egyszerű, de tökéletesen passzol minden stílushoz.

2. Esküvői kiegészítő a vőlegénynek: Mandzsettagomb

Manapság egyre több vőlegény visel mandzsettagombot, hiszen diszkrét eleganciát sugároz és nem utolsó sorban ez az egyetlen ékszer, amit a jegygyűrűn kívűl viselhet a vőlegény a nagy napon. Fontos, hogy a mandzsettagombot a jegygyűrű színéhez, illetve az öltöny és az ing gombjához válasszuk. A Trendhimnél rengeteg fajta mandzsettagomb közül tudunk válogatni, azonban a házasságkötéshez csak és kizárólag egyszerű, letisztult darabot válasszunk.

3. Esküvői kiegészítő a vőlegénynek: Nyakkendő

A vőlegény ruházata épp olyan fontos, mint a mennyasszonyé, de a legfontosabb, hogy az ifjú pár öltözete összhangban legyen. A férfiak általában elegáns fekete öltönyt, fehér inget, fekete cipőt és szürke vagy sötét mintás nyakkendőt viselnek. Természetesen a nyakkendő választásnál is van pár szabály, amit fontos betartani, hiszen így lesz tökéletes és felejhetetlen a nagy nap. Nyilvánvalóan az esküvő helyszínétől és stílusától is függ, hogy milyen darabot érdemes vásárolni, hiszen egy selyem darabot inkább klasszikus, fényűző esküvőre ajánlunk, míg egy kasmírból vagy gyapjúból készült darabot inkább egy hagyományos, letisztultabb esküvőre.

A dán webshop kinálata a nyakkendők terén is széles, hiszen a selyem nyakkendőktől kezdve a bőr változatig minden megtalálható.

4. Esküvői kiegészítő a vőlegénynek: Csokornyakkendő

A kiegészítő alakja az 1870-es évek óta aligha változott valamit és ez a klasszikus darab éli ma reneszánszát. Ha a csokornyakkendőről beszélünk, a legtöbb embernek rögtön a nagyfokú elegancia jut eszébe, azonban manapság már sokan hétköznapi öltözethez is felvesznek csokornyakkendőt. A fehér változatot kizárólag frakkhoz a fekete változatot pedig szmokinghoz szokás viselni. A két darab anyagában is különbözik, hiszen a fekete csokornyakkendők mindig seleymből készülnek, míg a fehér darabok kizárólag pamutból.

Aki beválalósabb és szereti a bohém vagy esetleg a vintage stílust, rengeteg fajta színes és mintás darab közül tud választani, azonban a klasszikus elegancia kedvelői általában maradnak a hagyományos, alap színű daraboknál.

A webshopban rengeteg fajta kiegészítőt megtálálunk, amit mérettől és ártól függetlenül minden esetben ingyenesen kiszállítanak. A másik nagy előny, amit a Trendhim biztosít, hogy 1-5 munkanap alatt megérkezik a rendelt termék és ezen felül 365 napig ingyenes visszatérítést biztosítanak esetleges probléma esetén.