Február ide vagy oda, mit sem számít a hóesés, a jég vagy az ónos eső, hiszen a Wild Flower Bar virágpiac elhozza a tavaszt! Programajánló.

,Wild Flower Bar,Klenovszki Mimi,virágbolt budapest,virágüzlet budapest,virágbolt,virágüzlet,budapesti virágbolt,legjobb budapesti virágüzlet,virágpiac,virág,tavasz,tulipán,nárcisz,

Szuper programot ajánlunk nektek az elkövetkezendő napokra: februári virágpiacán a tavasz hírnökeivel,rengeteg tulipánnal, jácinttal, nárcisszal és muscarival vár mindenkit budapesti üzletében a Wild Flower Bar, hogy egy-egy különleges, szívmelengetően üde virágcsokor juthasson a nappaliba.

A tulipánpiac virágai Makóról érkeznek, a Karol & Blase-től, attól a farmercsaládtól, akik több mint 100 fajta virágcsodát termesztenek a fóliasátraikban és földjeiken.

A család képviseletében Kardos Alíz szívesen mesél arról, hogy mennyi idő, amíg egy hagymából bimbós, illatos virág lesz, hogy milyen talajban nevelkednek a virágok és hogy szeretik-e a mínusz 19 fokot, hogy melyek a legkülönlegesebb fajták és színárnyalatok, vagy hogy melyek ma a virágtermesztés legnagyobb kihívásai.

Akár ünnepled a Valentin-napot, akár nem, a farm-to-vase gondolat jegyében most közvetlenül a termelőtől kerülhetnek a te vázádba ezek a szuper tartós hazai virágok, főleg 10 szálas csokrokban, baráti áron. Válaszd ki a kedvencedet, lepd meg a barátnődet, a feleségedet vagy csempéssz egy kis tavaszt az otthonodba, munkahelyedre. Az esemény részleteit ezen a linken találjátok.

,Wild Flower Bar,Klenovszki Mimi,virágbolt budapest,virágüzlet budapest,virágbolt,virágüzlet,budapesti virágbolt,legjobb budapesti virágüzlet,virágpiac,virág,tavasz,tulipán,nárcisz, Fotók: Jágity Fanni Fotográfus

Ne feledd: 2017-ben a Greenery, vagyis az élénkzöld az év színe! Lájkold a Secret Stories Facebook oldalát, hogy mostantól még több titkos történetről értesüljaz esküvők világából!