“Már a legelső megkeresésükben leszögezte a pár, hogy Tim Burton világa lesz az esküvőjük témája. Hát, mondanom sem kell, hogy majdnem kiugrottam a bőrömből örömömben. Már akkor tudtam, mennyi lehetőség van ebben az esküvőben.” (Emese – Natural Wedding Decor)

Nagyon könnyen azonosulok szinte minden témával, elég széles az érdeklődési köröm, és könnyen megszeretek dolgokat, amiket addig ismertem, de ez történetesen számomra is egy olyan téma volt, amit akár magamnak is választhattam volna, nagyon boldog voltam. 🙂

Az asztalok Alíz, csodaországban hangulatot kaptak: mohával benőtt órák és teáscsészék, az asztalszámok pedig kilincses “ajtódarabok” voltak. Az ültetési rend könyvekbe bújtatott kártyákból állt: mindenki megkereste a sajátját, és a kártya száma jelezte az asztalt.

A desszertasztalt a Charlie és a csokigyár ihlette, de volt Beetlejuice-os limonádé bár és Halott menyasszonyos köszönőajándék is.

Zsófi és Áron elképesztően eredeti személyiségek, ők voltak, akik inspiráltak a muka során. Nagyon hamar megtaláltuk a közös hangot, és aztán hagyták, hogy hagy csináljam a dolgom. A mai napig imádom nézegetni a végeredményt.

Fotók: Vivien Naomi Photography, Virágok: Kifli és Rezeda

Ha még több izgalmas dekort szeretnétek látni, akkor kövessétek Emesét és férjét, Norbit a Natural Wedding Decor Facebook oldalán is vagy nézzétek meg a weboldalukat. Ha pedig valódi esküvői beszámolókat nézegetnél Daalarna ruhás menyasszonyokkal, akkor kattints ide!