Virágcsokor nélkül nincs esküvő. Ez pont olyan tény, mint mennyasszony mennyasszonyi ruha nélkül. A kettő szorosan kötődik egymáshoz, hiszen választásuk erősen tükrözi a mennyasszony stílusát és egyéniségét. A Daalarna Flower kollekció néhány különleges darabját párosítottuk mennyasszonyi csokrokkal, megkönnyítve a döntést és a stílusválasztást.

 
Ruha: Daalarna, Virágcsokor: Arioso

Hollywood glamour és könnyedség párosul ebben az elbűvölően gyönyörű ruhában. Viselője kiforrott egyéniségre utal, ki saját útját járja, saját törvényei szerint. Extravagáns a selyemfényű szatén szoknya játéka, a ruha halvány rózsaszín színe. Igy a csokornak is hasonló tulajdonságot kell hordoznia. Különböző színű és fajtájú virágok kombinációja tökéletes párosítás lehet. A csokor főszereplői a kifinomult orchidea, a kecses rózsaszín árnyalatokkal tarkított rózsafejek és a szerelem virága, a krizantém. A nagy szoknya mellett szépen mutat a félhold alakú csokor, sok virággal középen, egyre lazább, nyújtott kompozícióba kötve.

 
Ruha: Daalarna, Virágcsokor: Brides.com

Klasszikus mennyasszonyi ruha egy romantikus esküvőhöz. A virágos csipkékkel díszített ujjatlan ruha, a testet épp annyira takarja, hogy viselője sejtelmes, ártatlan maradjon. A sellő formájú ruha karcsú, törékeny hölgyeknek ajánlott. Tökéletesen hangsúlyozza a test vonalait. Nagy, kerek virágcsokrot érdemes választani, mely termetben magas mennyasszonyoknak áll igazán jól, hogy harmonizáljanak az arányok. Egy fajtából, de vegyes virágokból is készülhet a csokor. Búja, telt, fehér és halovány rózsaszín színek uralják az általunk választott érzéki csokrot.

 
Ruha: Daalarna, Virágcsokor: Wild Flower Bar

Egy trendi esküvő elmaradhatatlan kelléke a crop top mennyasszonyi ruha. A bohém, crop top felső, magasított derekú tüll szoknyával, egy vagány szabadszellemű fiatal lány tökéletes viselete. Sok zölddel, vadvirágokból válogatott kócos csokor, bájosan reflektálja a ruha laza stílusát.

 
Ruha: Daalarna, Virágcsokor: Wild Flower Bar

Mikor nem szereted a konvenciókat és távol áll tőled a tradíciók betartása a spagetti pántos, színes gyöngyökkel fűzött, mélyen dekoltált felső, puha tüll szoknyával bátor választás a nagy napra. Csokrod is legyen vegyes és élénk színű, melyben a narancs, piros és sárga színek egyaránt visszaköszönnek. A boglárka és a szellőrózsa egy laza csokorba kötve trendi párosítás.

 

Ruha: Daalarna, Virágcsokor: Arioso, Daalarna lookbook fotók: Papp Évi és Schneider Zoltán

Báj, kacagás, ártatlanság árad a ruhából. Akárcsak egy fehér virágos mezőben hempergett volna a mennyasszony. A visszafogott hosszúujjú ruha kontrasztban a combközépig érő virágszirmok titokzatos takarásával. A mesés csipke és tüll, tündérkertbe illő költemény. Egy kisebb méretű rózsákból álló, kerek csokor tökéletes választás a szűk, virág csipkékkel és gyöngyökkel diszitett ruhán.