Nincs ötleted, hogy mivel lephetnéd meg a kedvesedet Valentin-napon? Ajánlónkban mutatunk néhány ötletet, amivel biztosan mosolyt csalhatsz az arcára.

Ruha: Daalarna – Benes Anita

A Valentin-nap (vagy ahogy Magyarországon hívjuk: Bálint-nap) minden korszakunkban vagy életkorunkban más jelentéssel bír, és különbözőképp éljük meg akkor is, ha épp párkapcsolatban, vagy ha egyedül élünk. A differenciák ellenére azonban van, ami közös: az odafigyelés és a törődés. Hogy lekorlátozható-e ez egyetlen napra?! Korántsem, viszont szükségünk van arra, hogy lelassítsunk és időt szenteljünk egymásra – vagy épp kapcsolat hiányában magunkra.

Ugyan az év többi napján nyújtott odaadás sokkal inkább meghatározza egy kapcsolat barométerét, ugyanakkor megkérdőjelezhetetlen az is, hogy mindenkinek – és minden párkapcsolatnak – jót tesz a plusz odafigyelés. Ez a nap pedig erről kell, hogy szóljon. Hogy az a bizonyos plusz miben nyilvánul meg, azt minden pár saját szabályai, igényei és szükségletei határozzák meg – legyen ez több együtt töltött idő, új élmények, egy közös utazás, egy csokor virág, egy otthoni közös főzés vagy akár egy kedves ajándék, amellyel meglephetitek egymást.

Az alábbiakban összegyűjtöttünk számotokra egy kis ajándék ajánlót, amelyben azokat a tippjeinket fogjuk közre, amelyekkel biztosan mosolyt csalhatsz a kedvesed arcára. Szóval kedves férfi olvasónk, ha a párod csupán a „véletlen” folytán a figyelmedbe ajánlaná alábbi listánkat, akkor bátran szemezgethetsz a javaslatainkból.

Ajándékozz Daalarna ruhát Valentin-napra!

Ruha: Daalarna – Benes Anita

Megtalálni a társad sokszor nem egyszerű, azonban rátalálni az ideális ruhára, már annál könnyebb. Legyen szó egy különleges alkalomról, vagy éppen az esküvőtökről, nagyon emlékezetessé teheted a Valentin-napot, ha egy méretre készített Daalarna ruhával leped meg a párodat. Ráadásul most mindezt ajándékutalvány formájában is megteheted, amelyről bővebb információt az info@daalarna.hu címen kaphatsz tőlünk.

A mindig tökéletes ajándék: egy kis édesség

Nem szükséges, hogy csak a grandiózus ajándékok színterén gondolkodj, olykor a legkisebb figyelmesség jelenti a legnagyobb törődést. Helyezz egy kis csokit a párnájára, vagy szemezgessetek néhány különlegességből egy finom vacsora után.

A Ghraoui csokoládé ráadásul íncsiklandó Valentin-napi finomságokkal készült erre az évre, vessetek egy pillantást a kínálatukra!

Látogassatok el egy főzőkurzusra!

Miért mennétek el egy étterembe vacsorázni, ha egy jó kis program keretein belül ti is elkészíthettek valami különlegességet? Iratkozzatok be egy főzőiskola egyik kurzusára, és alkossatok együtt valami finomat; meglátjátok, sokkal maradandóbb élmény lesz, mint egy hagyományos felszolgált vacsora.

Ajándékdoboz a Jo Malone London jóvoltából

Ha jól ismered a párod, egy gondosan kiválasztott parfüm tökéletes ajándék lehet számára. A Jo Malone London parfümkínálatában megtalálhatsz mindent a virágos illatoktól kezdve a gyümölcsös, friss jegyeken át a fűszeres, fás illatokig. Mindezt egy csipetnyi eleganciával fűszerezve, brit módra. Valentin-nap alkalmából pedig egyedi, piros fedőt is választhatsz, ráadásul egy elegáns, szív formájú dobozban nyújthatod át az ajándékodat.

Ha a meglepetést szeretnéd még személyesebbé tenni, gravíroztass egy emlékezetes dátumot, vagy a kedvesed monogramját az üvegre, vagy annak kupakjára!

Készíts meglepetésreggelit!

Klisé? Lehet. Telitalálat a nőknél? Egészen biztos.

Kényeztetés Omorovicza módra

Kevés az a nő, aki nemet mondana egy személyre szabott arcápolási kezelésre, kiváltképp ha azt egy igazi luxuskörnyezetben, természetes összetevőjű krémek társaságában teheti meg.

Az Omorovicza története egészen az 1800-as években felújított Rácz-fürdőig húzódik vissza, majd nagy ívet véve 2006-ban kapott új életet Budapest szívében, hogy a magyar termálkincs egyedülállóságából merítkezve egy új színfoltot jelentsen a szépségápolásban. Azóta pedig méltán kap helyet a prémium kozmetikumokat kínáló szalonok sorában, ahová – előzetes időpontegyeztetést követően – egy kényeztető kezelésre is meginvitálhatod a párodat.

Vissza a kezdetekhez

Belegondoltál már, hogy sokszor milyen kevés időt szánunk a személyes beszélgetésre? A legtöbb fontos dolgot megbeszéljük napközben üzenetekben vagy telefonon, este pedig váltunk néhány gondolatot a nap történéseiről. Sokszor viszont elmaradnak az éjszakába nyúló beszélgetések, amikor szinte nincs is olyan téma, amit ne generálna egy újabbat. Elevenítsétek fel azokat a gondolatokat, amik a megismerkedésetek elején a közös pontokat jelentették számotokra, foglaljátok el a kanapét, és igyatok közben egy pohár finom bort vagy pezsgőt.

Hosszú hétvége együtt

Varázsoljatok az egy napos ünneplésből egy hosszú hétvégét, és utazzatok el együtt valamerre. Az ilyen időtöltéseket nemcsak a kapcsolatotok hálálja meg, hanem a szívetek-lelketek is.

Időtálló ékszerek

 

Az ékszer az egyik leggyakrabban választott ajándék a nők részére, ettől azonban egyáltalán nem válik sablonossá. Sőt, nem is kell ennél jobb bizonyíték arra, hogy kortól és stílustól függetlenül mennyi hölgyet lephetsz meg egy kis csillogó figyelmességgel.

Az elegancia az alapoknál kezdődik

La Perla csipkebody

Egy Valentin-napi ajánlóból természetesen nem maradhatnak el a fehérneműk sem, elvégre ki ne örülne annak, ha ilyennel lepheti meg a másikat. Ha nő azért, ha férfi azért.

Add írásba!

Nincs is jobb kikapcsolódás a téli hétvégéken, mint egy nagy bögre kávéval vagy teával a kandalló elé húzódni, és elővenni egy jó könyvet. Gondolj ezekre a pillanatokra, és lepd meg őt egy „beszédes” darabbal.

Illatok és emlékek

Teremts sajátos jegyeket a közös otthonotoknak egy új gyertyával! Meglátjátok, mikre képes egy illat, és mennyi emléket tud magában hordozni.

+1: Jegyek a 2019-es Daalarna Fashion Show-ra

Gyertek el a Daalarna Fashion Show 2019-re, és nézzétek meg élőben a legújabb REBELLE kollekció bemutatóját! Tartsatok velünk a Daalarna érzéki birodalmába! Információk ezen a linken

Még több inspirációra vágysz? Kattints Valódi esküvők rovatunkra és kövess minket az Instagramon is!